Almával sült kolbász - Laktató és nagyon gyorsan elkészül

Nagyon szeretem a grillételeket és a hűvösebb évszakokban is gyakran sütök grillkolbászt a sütőben. Hidd el, a tepsis verzió is ugyanolyan finom lesz, mintha a szabad ég alatt készített volna el!

Hozzávalók

  • 50 dkg grillkolbász
  • 5-6 alma
  • 5-6 hagyma
  • 1 dl fehérbor
  • só, bors
  • majoránna
  • olaj

Elkészítés

Készítsünk elő egy tepsit, az alját béleljük ki a felaprított hagymával és a felszeletelt almával. Hintsük meg egy kis sóval, borssal és majoránnával. Locsoljuk meg egy kis olajjal és öntsük rá a bort. Erre fektessük a kolbászokat, majd az egészet tegyük sütőbe. 160 fokon fél óra alatt süssük készre.

Fotó: foodandwine.com

Oldalak

Fashion&Beauty
A hiperpigmentáció olyan állapot, amely során a bőrön sötét foltok jelennek meg, melyek az egyenetlen melanin eloszlás miatt alakulnak ki. A jó hír viszont, hogy felveheted a küzdelmet a nemkívánatos...
Fashion&Beauty
A tavasz elég kiszámíthatatlan évszak és ilyenkor igazi kihívást jelent sikkesen, de mégis praktikusan öltözködni.
Lifestyle