Almás áfonyamártás recept

Ez a mártás elsősorban sötét, roston sült húsokhoz kitűnő, de jól illik sült pulykához vagy más szárnyasokhoz is.

Hozzávalók

  • 6 ek áfonyabefőtt
  • 2 édes alma
  • 2 ek frissen reszelt torma
  • 1 tk cukor
  • egy fél citrom leve
  • néhány csepp Worcester-szósz

Elkészítés

Az áfonyát a kristálycukorral és a Worcester-szósszal óvatosan megmelegítjük, de nem forraljuk fel. Az almát meghámozzuk és a felét finomra, a másik felét durvára reszeljük. A tormával és a citromlével együtt az áfonyához adjuk és simára keverjük.

Ezt is ajánljuk: Barnamártás svéd húsgolyóhoz - Isteni finom - Katt ide!

Oldalak

Sztárok
Úgy néz ki, hogy Demcsák Zsuzsa is eljutott arra a pontra, hogy nem szeretné kiteregetni a magánéletét, de azért néhány titkot mégis megtudtunk a szerelméről.
Lifestyle
Talán még a párunknak sem szoktuk elmesélni, ha általában valamilyen szexuális tartalmú álmunk van, pedig lehetnek rejtett jelentései. Most megmutatjuk, hogy mit jelenthet például, ha az előző...
Sztárok
A JAG-Becsületbeli ügyek az első számú katonai dráma volt a tévében, ami milliókat vonzott a képernyőket elé. Lassan 20 éve annak, hogy véget ért a sorozat és azóta elképesztően megváltoztak a...