Almahab dióval - Recept

Az almából rengeteg különféle ételt lehet készíteni és mindegyik istenien finom. Most próbáljuk ki ezt a különleges almahab receptet.

Hozzávalók

  • 1 kg alma
  • 1 tojás
  • vaníliás porcukor
  • 5 dkg dió

Elkészítés

Az almát meghámozzuk, megfőzzük, és szitán áttörtjük. A tojással és a cukorral együtt habverővel kb. 15 percig verjük, míg könnyűvé, habossá nem válik. Üvegtányérokba vagy talpas poharakba osztjuk, és a tetejét durvára vágott dióval hintjük meg.

Ha szereted az almát, akkor nyomj egy lájkot vagy oszd meg a receptet másokkal is!

Fotó: saison.ch

Oldalak

Lifestyle
A Napoletana 1963. augusztusában nyitotta meg kapuit a Váci utca 16-ban, az egykori Fontana üzletház helyén. Akkor viszont még nem igazán tudtuk, mi is az az eredeti olasz gasztronómia!
Sztárok
Nagyon sokáig találgatták, hogy Curtis vajon az RTL, vagy a TV2 képernyőjén fog-e feltűnni. A rapper teljes őszinteséggel nyílt meg a témában.
Lifestyle
Az internetes bűnözők meg tudják lovagolni a különböző csaláshullámokat, hogy be tudjanak húzni a csőbe. Még egy OTP-s bankleállásnál is fokozottan oda kell figyelnünk.