Recept

Húsimádóknak kötelező! Ez a tökéletes cordon bleu titka

Egy igazán tartalmas fogás.

Cordon bleu

Hozzávalók:

  • 1 egész csirkemellfilé (egész, filé)
  • 6 szelet pármai sonka
  • 6 szelet trappista sajt
  • kb. 10 dkg liszt
  • kb. 10 dkg zsemlemorzsa
  • 2 tojás
  • bors
  • olaj

Elkészítés:

A megtisztított húst hat szeletre vágjuk, kikloppfoljuk, sózzuk és borsozzuk. A szeletekre fektetünk egy szelet sonkát és egy sajtot, óvatosan felgöngyöljük, majd a két végét behajtogatjuk. A hagyományos módon bepanírozzuk, vagyis lisztbe, tojásba és zsemlemorzsába forgatjuk, a végén pedig bő, forró olajban aranybarnára sütjük. Krumplipürével, sült krumplival, párolt rizzsel vagy kedvenc salátánkkal tálaljuk.

További rántott ételekért lapozz a következő oldalra!

Fotók: 123rf.com

Oldalak

Recept
Sztárok
Az 59 éves színésznőt nemcsak a nagysikerű szuperhősfilmben (és folytatásaiban) láthattuk: játszott az Aranyszem című James Bond-filmben, sőt az Elrabolva-sorozatban is ő formálta meg Liam Neeson (ex...
Egészség
A kertedben hasznos gyógynövény lehet, a szántóföldeken viszont sok bosszúságot képes okozni.
Sztárok
Csütörtök délelőtt jelentették be, hogy az 55 esztendős ausztrál énekesnő is fellép majd az idei Sziget Fesztiválon.