A Közel-Kelet íze - Mandulás csirkecomb

Különleges ízű, mégis itthon is könnyedén beszerezhető alapanyagokból készült arab főételt hoztunk most el nektek. Garantáltan nem fog csalódást okozni!

Hozzávalók:

  • 3-4 egész csirkecomb
  • Forró víz
  • 0,25 dkg rizs
  • Olaj
  • Mandula
  • Vegamix
  • 1,5 kávéskanál fahéj
  • 1 kávéskanál római kömény
  • 0,5 kávéskanál szerecsendió
  • Vaj

Elkészítés
A csirkecombokat kb. 1,5 liter sós vízben megfőzzük, miközben a főzőléhez ízlés szerinti vegamixet adunk.
A rizst kevés olajon megfuttatjuk, sózzuk, majd a csirke-főzőlével felöntjük. Ehhez hozzáadunk 1,5 kávéskanál fahéjat, 1 kávéskanál római köményt, 0,5 kávéskanál szerecsendiót, és így a rizst készre főzzük.
A megfőtt rizst egy nagy, lapos tálra rendezzük, és a csirkecombokat darabjaikra vágva a halomra tesszük.
A tetejét megszórjuk forró vízben lehántolt, majd vajon pirított mandulával.
Azonnal fogyasztható!

Oldalak

Sztárok
A világhírű előadóművész szinte teljesen elzárkózott a külvilágtól, miután kiderült, hogy stiff-person szindrómában szenved.
Lifestyle
Ezek alapján meglepően könnyebb kielégíteni a férfiak vágyait, mint azt sokan gondolták volna.