A 4 legfinomabb forró csoki recept - Mandulás, étcsokis...

Legyen az fehér, ét, tej, kerek, szögletes a csokoládé mindig időtálló édesség lesz. És hogy a csoki evést mi múlja felül? Nem más, mint a csoki ivás! Hogy a szürke, hideg hétköznapokba egy kis boldogsághormont cserkéssz, nézd meg a 4 legjobb forró csoki receptet!

Fahéjas-rumos forró csokoládé

Hozzávalók 2 főre

  • 6 dl tej
  • 2 csapott evőkanál méz
  • 2 rúd fahéj
  • 1 csomag vaníliás cukor
  • 2 evőkanál cukrozatlan kakaópor
  • 6 dkg étcsokoládé
  • 1/2 dl rum

Elkészítés

Az étcsoki és rum kivételével felforrósítjuk a hozzávalókat. Miután felforrósodott, elkeverjük benne az étcsokit és a rumot is.

Étcsokis forró csokoládé

Hozzávalók 2 főre

  • 100 g 70 %-os étcsokoládé
  • 500 ml zsíros tej

Elkészítés

A csokoládét darabokra vágjuk, a tejet lassú tűzön néhány percig melegítjük, majd beletesszük a csokidarabokat. Épphogy felforraljuk, közben folyamatosan keverjük, hogy a csokoládé felolvadjon a forró tejben. A végén habosítjuk.

A következő oldalon találod a mandulás és a fehér csokis forró csoki recepteket.

Oldalak

Szólj hozzá Te is!