7 vágyfokozó étel és ital, ami illik egy tökéletes előjátékhoz

Vigyél egy kis huncutságot az előjátékba! Ne ugorjatok át rajta sőt, hosszabbítsátok meg a kezdeti gyönyör perceit ezzel a 7 finom vágyfokozó étellel és itallal, amivel tovább szítjátok a tüzet!

Csak mértékkel!

Nem azért javasoljuk ezt, mert bármelyik vágyfokozó finomság olyan káros lenne. Hanem azért, mert ne azon legyen a hangsúly, hogy megreggelizzetek vagy megvacsorázzatok az ágyban vagy éppen a kádban. Ha kicsit is többet fogyasztotok jól lakhattok, elálmosodhattok, és akkor lőttek a szerelemnek, nem lesz erőtök ugrálni meg pajkoskodni. Úgyhogy, akik gasztroelőjátékra adják a fejüket, csak módjával áldozzanak a vágyserkentő ételek oltárán.

Pezsgő

A pezsgő, minden létező szexuális tevékenységhez illik. Pezsgő az ágyban, a kádban, de akár a piknik pokrócon is. Azon kívül, hogy finom és ellazítja az embert, kimondottan ünnepi és szexi. Persze csak módjával, mert nem a lerészegedés a cél, ami élvezhetetlenné teszi a minőségi szerelmet. Egy-két pohárka épphogy ellazít titeket annyira, hogy akár valami vad és új dologban is benne legyetek!

Kaviár

Mi sem illik jobban a pezsgőhöz, mint a kaviár! Érezzétek magatokat egy luxusszállóban, pezsgőzzetek és kaviározzatok az ágyban! A benne található cinknek köszönhetően termékenységnövelő is.

Eper

A pezsgő felesége a kaviár, de az eper a szeretője. Tökéletes, már-már bűnösen jó párosítás. A benne található C-vitamin kiváló ajzószer, vagyis serkenti a vágyat. Meg persze az, ahogy szexisen eszed a párod előtt... Akár csokiba is márthatjátok és huncutkodva adhatjátok szájból-szájba.

Lapozz a következő oldalra!

Fotó: upcoming.nl, livingnomads.com, pinterest.com, giphys.com

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!