10 titok a gyorséttermekről, amit a személyzet nem akar, hogy tudjunk

A gyorséttermek gyorskajája tökékeletesen illeszkedik ebbe a gyors világba. Ez a siker titka - gondoljuk mi. De az alkalmazottak szerint a titok másban rejlik...

10. Ha biztosan frisset akarsz enni

Déltől akkora a prögés ezeken a helyeken, hogy biztosan nem marad semmi a pultban, így - bár asztalt nehéz találni -, garantáltan nem állott ételt kapsz.

9. Forró krumplira vágysz?

A hasábburgonyát azonnal megsózzák, amikor kiveszik az olajból. Ezért, ha nem vagy biztos abban, mikor készült, kérd só nélkül, így újat kell sütniük, csak neked.

8. Az orrodnál fogva vezetnek

Nem véletlen, hogy az összes gyorsétteremben nyitott konyha működik. Így ugyanis az illatok szabadon áramlanak, azonnal beindítanak, és többet eszel, mint tervezted.

További trükkök a következő oldalon.

Leadfotó: depositphoto Fotó: depositphotos, pixabay

Oldalak

Szólj hozzá Te is!