Megfázás stop

A leghatékonyabb fűszerek megfázás ellen - Mindenkinek a konyhájában ott vannak

Megfáztál, de nem akarsz gyógyszert szedni? Még nem fáztál meg és nem is akarsz lebetegedni? Ezek a fűszerek segíthetnek. Mutatjuk az 5 legjobbat a vírusok, baktériumok ellen!

Zsálya

A zsálya nagyon hasznos, ha a megfázás kezeléséről, illetve kivédéséről van szó. Antimikrobiális hatású (baktérium-, gomba-, és vírusellenes), laboratóriumi kísérletekben is kimutatták, hogy számos fertőzést okozó baktérium ellen képes felvenni a harcot. Tannintartalma csillapítja a torokfájást, a mandulagyulladás tüneteit.

Fahéj

A fahéj sok szakember szerint a világ 10 legerősebb antioxidánsa közé tartozik, így nem meglepő, hogy betegség esetén mindig enyhíti a tüneteket. Harcol a szabadgyökök ellen, erősíti az immunrendszert és a megfázással járó fájdalmat, lázat is csillapítja: utóbbi oka, hogy távol tartja a prosztaglandinokat, amik hatására fájdalom, láz léphet fel a szervezetben.

Klikk tovább a többi fűszerért!

Fotók: paganpages.org, gamerfitnation.com

Oldalak

Megfázás stop
Sztárok
Elsőre nehéz elképzelni Katalinról, hogy Vilmoson kívül más férfi is fel tudja kelteni az érdeklődését, pedig így igaz: a walesi hercegné fejét titkon egy sármos milliárdos csavarta el.
Utazás
Ha azt hitted, december második felében is fogvacogtató hideg és hamisítatlan téli időjárás honol majd Magyarországon, akkor bizony előre ittál a medve bőrére.
Sztárok
A színész-producer az esélytelenek nyugalmával készült a mérkőzésre. Brasch nem is teketóriázott sokat: egy ponton kőkemény támadást indított riválisa ellen, akinek esélye sem volt védekezni.