Zuhansz, menekülsz, nem tudsz sikítani? Ezt jelentik a leggyakoribb álmok

Gondoltad volna, hogy ez áll a különleges vagy visszatérő álmaid hátterében?

Álom a világ

Az emberiség történelme: álmok sorozata. Az Ótestámentumban Ábrahám álmodik, sőt a próféták látomásai sem egyebek álmoknál. Da-Niel (Dániel) próféta például "meglátta" az elmúlt világháborút, és annak végét is pontosan megjövendölte. Valamennyi bibliai próféta álmodik a Megváltóval is. Az álomvilág tehát már évezredek óta foglalkoztatja az emberiséget, sokszor óriási jelentőséget is tulajdonítunk egy-egy éjszakai "látomásunknak", ám a számtalan próbálkozás ellenére még mindig nem fejtették meg a kutatók, hogy mi lehet a pontos jelentősége, mi állhat a hátterében. Krúdy Gyula Álmoskönyvének népszerűsége abban rejlik, hogy az író falusi asszonyok hiedelmeiből, bölcsnek nevezett öregemberek megjegyzéseiből, régi könyvekből és történelmi személyek elbeszéléseiből igyekezett reálisnak tűnő magyarázatot adni álmaink jelentésére. Összeszedtük most a leggyakoribbakat, lapozd fel galériánkat a részletekért!

Halál - Halni: nyomorúság. Halni akarni: egészség. Halva látni magad: hosszú élet. Meghalni és megelevenedni, feltámadni: nagy tisztesség.
Kattints a további képekért!

Előző életeidben vélhetően így viselkedtél partnereddel. Ez megmutatja, hogy hogyan boldogulsz ma a párkapcsolataidban. Íme!

Leadfotó: 123RF.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!