Lifestyle

Jobb a kávénál, csökkenti az otthoni stresszt és felpezsdíti a szerelmi életed - Van tipped, hogy mi ez?

Nyilván amióta többet ülünk otthon sokkal több a feszültség és vita, ám ezzel a módszerrel szinte minden gondot elsimíthatunk. Csak próbáld ki, nem fogsz csalódni!

Elő a hangfalakkal

Most, hogy sokan kényszerülnek otthoni munkavégzésre és sportolásra az ebből fakadó bezártságérzet ellen is érdemes védekezni, ebben pedig a zene is segítségünkre lehet. A Sonos kutatásában 12 országból megkérdezett összesen 12 ezer válaszadó túlnyomó része arról számolt be, hogy a zene felpezsdíti a hangulatukat, javítja emberi kapcsolataikat, valamint fokozza teljesítőképességüket munka és edzés közben egyaránt. A résztvevők háromnegyede állította, hogy a zene segíti őket a stressz csökkentésében, és a munka közbeni zenehallgatás javítja az eredményességüket – kétharmaduk pedig a zenét egy csésze kávénál is hatékonyabb élénkítőnek tartja. Emellett 68 százalék azoknak az aránya, akiket a zene testmozgásra ösztönöz, különösen akkor, ha épp nehezen vennék rá magukat a napi sporttevékenységre. Lapozz!

zene, zenehallgatás, buli, tánc, feszültség, stressz, kutatás, zenék, család, veszekedés, otthon

Lapozz a cikk folytatásáért!

Fotó: 123RF.com

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Lifestyle
Sztárok
Noha a címlapokon ma már inkább fia, Charlie Sheen szerepel, a filmtörténelem szempontjából mégis Martin Sheen alkotott maradandóbbat, hiszen olyan klasszikus alkotásokban játszott, mint az...
Lifestyle
Ezt a gyakorlatot bárhol és bármikor könnyedén elvégezheted, de vigyázz, mert garantáltan megedzi az izmaidat!
Lifestyle
A rossz hír ugye az, hogy kánikula nem csitulni fog ezután, hanem még hosszú ideig velünk marad. Készülj fel a pokoli időjárásra!