Az alkotás öröme dupla kijelzőn

Mindened az alkotás? Ruhákat tervezel, lakberendezel vagy építész leszel? Imádják a divat tippjeid az Instagramon és egyre több feliratkozód van a YouTube-on? Nos, akkor bemutatjuk a tökéletes társat: Ismerd meg az ASUS ZenBook Pro Duo-t. (x)

Határtalan kreativitás

Az ASUS ZenBook Pro Duo eddig nem ismert kapukat nyit meg a kreativitás terén. Innovatív, két kijelzős kialakítása, stílusos megjelenése és mindenhez elegendő ereje pályafutásod legszebb éveinek minden napján a segítségedre lesznek. A ScreenPad Plus névre keresztelt második kijelző, amely a billentyűzet fölött helyezkedik el, mondhatjuk, hogy a fő képernyő folytatásaként, teljesen átalakítja a hagyományos laptop használatát.

Kinyílik a világ

A ScreenPad Plus technológiához hasonlót más gyártó nem kínál a piacon, így nem meglepő, hogy a bemutatásakor mindenki arra volt kiváncsi, hogy mennyi mindennek nyit utat a két 4K-s kijelző. A fő panel ráadásul rendkívül színhű és OLED technológiát használ, amit a televíziók piacáról már jól ismerhetsz. Élethű színek, gyönyörű képek és videók várnak rád és ezt nem csak a szórakozáskor használhatod ki, hanem rengeteg esetben a munkánk minőségét is új szintre emelheti.

A gyakorlatban

De nézzük is, a gyakorlatban mire jó a nagyzolós elnevezésű ScreenPad Plus. A teljes szélességű alsó kijelzőt kezelheted kiterjesztett kijlezőként, ami gyakorlatilag olyan, mintha egy plusz monitort kötnél a gépedre, csak ez épp előtted van, a tökéletes helyen. Erre aztán számos applikációt ráhúzhatsz, például a naptárat, számológépet, a Spotify alkalmazást, vagy YouTube-ot, így zavartalanul folytathatod, amit épp csinálsz, és nem kell az ablakok között váltogatnod ahhoz, hogy számot léptess, vagy gyorsan átváltsd, mennyibe is kerülne az a szuper ecsetkészlet, amivel az Amazonon szemezel.

De hogy ne csak szórakozásról beszéljünk, például Photoshop használata közben, az eszköztárakat is áthelyezheted az alsó kijelzőre, vagy a galériát, amiben a képek között válogatsz. Nem kevésbé villantós funkció, amikor a felső és az alsó kijelző egy “folyamként” olvad össze, hogy a hírek böngészésekor vagy inspirációgyűjtéskor egy hatalmas hosszú kijelzőn szívhasd magadba a tudást, esetleg megcsodáld a legfrissebb Pinterest boardot.

Szabadkézzel

Mindkét kijelzőt használhatod az ujjaiddal, vagy a dobozban található stylus-szal. Az érintőképernyő, és a praktikus érintőceruza utat nyit a szabadkézi skiccek, rajzok, egyedi feliratok egyszerű és azonnali elkészítéséhez, amit nem csak akkor tudsz kihasználni, ha tervező vagy. Egy kis saját kezű illusztrálással egy pillanat alatt személyessebbé tehetsz bármilyen képet vagy akár prezentációt is. A beépített kézírásfelismerés segítségével pedig könnyedén írhatsz alá dokumentumokat vagy jegyzeltelhetsz.

Egyedi megjelenés, komoly teljesítmény

Az ASUS ZenBook Pro Duo mennyei kék színe és körkörösen szálcsiszolt alumínium fedlapja rendkívül egyedi megjelenést kölcsönöz, mindig egy olyan pont lesz a közeledben, amire felfigyel a környezeted. Modern és felsőkategóriás felszereltségének köszönhetően tökéletesen alkalmas videóvágásokhoz, grafikai és mérnöki munkákhoz is, ami előrevetíti azt, hogy hosszú évek után is kiváló társ lesz a munkában és a mindennapokban.

A mindennapok megkönnyítése

Új kedvenced olyan extra funkciókat is kínál, melyek a munka során tovább növelik a hatékonyságot, a mindennapokban pedig értékes perceket spórolnak neked és kényelmesebbé teszik az életedet. Ilyen például a beépített Amazon Alexa asszisztens vagy a jelszó nélküli biztonságos bejelentkezést támogató IR-kamera. A lehetőségek tárháza tehát szinte végtelen, itt az ideje kihozni magadból a legjobbat!

A cikkhez tartozó galéria: 

Oldalak

Szólj hozzá Te is!