Mindenki erre várt: egyetlen gombnyomással letölthetők lesznek a YouTube-videók

A cég bombasztikus újdonsága egyelőre még csak a tesztfázisnál jár, de ha a YouTube széles körben is bevezeti, milliók régi álma válik valóra.

Régi adósságot törlesztene a YouTube

A YouTube lassan már évtizedek óta a világ elsőszámú videomegosztó portálja, s ennek tükrében meglehetősen furcsa, hogy még mindig nem tudunk néhány egyszerű, gyors mozdulattal videókat letölteni az oldalról. Persze aki mindenképpen a saját eszközén akar tárolni YouTube-ról származó felvételeket, annak már régóta a rendelkezésére állnak bizonyos "kiskapuk" (praktikus trükkökkel ugyanis "le lehet varázsolni" a portálról a szívünknek kedves anyagokat, csakhogy ez viszonylag sok időnkbe kerül), de mégis egészen más lenne a helyzet, ha az amúgy nem is bonyolult művelet egyetlen gombnyomással kivitelezhető lenne. Sokak régi álma válna valóra, hiszen gondoljunk csak bele, a portálon nap mint nap rengeteg olyan tartalommal találkozunk, melyet sokszor újra- és újranéznénk, adott esetben akkor is, ha épp nincs internetkapcsolatunk vagy lusták vagyunk fellépni a világhálóra.

Úgy tűnik, ezt az igényt végre-valahára a YouTube is felismerte, legalábbis erre enged következtetni a tény, hogy elkezdtek kísérletezni egy letöltés gombbal, melyet a videók mellé telepítenének - adta hírül az Android Police.

Fotó: 123rf

Lapozz, jönnek a további részletek!

Oldalak

  • 1
  • 2