A horoszkóp szerint ez az 5 női csillagjegy igazi férfimágnes

Egyszerűen vannak olyan nők, akik a kisujjukat sem mozdítják, mégis tapadnak rájuk a pasik. Azóta az is kiderült, a többségük ennek az 5 csillagjegynek a szülöttje.

Mágnes

Nem csak azt határozza meg, mi milyenek vagyunk, a csillagjegyekből állítólag azt is megtudhatjuk, ki illik hozzánk. De van egy sokkal rosszabb hírünk: a csillagjegyünk ugyanis azt is meghatározza, mennyire találnak minket vonzónak minket a pasik - írja a TWN.hu, és hozzáteszik: egyszerűen, hiába vagyunk sportosak, izmosak, széparcúak, divatosak, humorosak és intelligensek akár egyszerre, lehet, hogy így is nagyon nehezen találunk társat. Hogy miért? A csillagjegyünk miatt. Tudományosan bizonyított, ez az 5 csillagjegy a legvonzóbb a férfiak számára!

Kos - A Kos nők sokat adnak a külsejükre és nagy bennük a győzni akarás. A divat és az élet iránti szenvedélyük egyvelegéből egy tökéletes kisugárzás alakul ki. Senki nem tud közömbös lenni irántuk. Jól tudják, hogyan hívják fel magukra a figyelmet és egy pillantásukkal le tudják venni a másikat a lábáról.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak