Lifestyle

Ott hagyta menyasszonyát az oltárnál, 8 évvel később olyat tett a férfi, amin mindenki teljesen felháborodott: Felfoghatatlan, amit csinált

Egy nő teljesen összetört, amikor a vőlegénye elhagyta őt az esküvőjük napján, és miután évekig keményen dolgozott, hogy kiheverje a traumát, a férfi most olyat tett, amire senki sem számított.

Ez lehet a legnagyobb fájdalom

A szívfájdalmat és a megpróbáltatásokat, amikor az oltárnál hagynak cserben, szinte el sem lehet képzelni. Semmi magyarázat, csak a rideg elhagyás, amiből évekbe telhet felépülni. Ezt tapasztalta egy nő, aki a Redditen mesélte el a történetét és aki egyszerre volt tanácstalan és dühös, amikor nyolc évvel a végzetes nap után az exe újra kapcsolatba lépett vele.

Hosszú hallgatás és távollét után azért közeledik, mert "lezárást" akar. A nő megdöbbent, hogy a férfi ilyen kéréssel állt elő. "Az exem, aki majdnem 8 évvel ezelőtt, az esküvőnk napján hagyott el, találkozni akar velem a lezárás érdekében" - írta. "Hagyjál már! Az esküvőnk napján hagyott el, és fogalmam sincs, miért. Közvetlenül utána a családja azt mondta nekem, hogy nem tudják az okát. Nem láttam és nem beszéltem vele azóta" - részletezte.

Lapozz!

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Gisele Bündchen kis túlzással az egész világot lenyűgözte legújabb képével, ahol semmilyen textil nem takarja idomait.
Lifestyle
A háromgyermekes anyuka története néhány éve letarolta a világot, hiszen ő volt az egyik első nő, aki arra kérte a plasztikai sebészt, hogy operáljon belőle sussexi hercegnét. A végeredmény megosztó...