Lifestyle

Elképesztő változást tapasztalhatsz, ha így eszed az almát: nem is gondolnád, mi történik a szervezeteddel

Kijelenthetjük, hogy az alma hihetetlenül népszerű gyümölcs, ráadásul nemcsak finom és egészséges, hanem számos pozitív hatással bír a szervezetre – ráadásul ha jól fogyasztod, a fogyókúrában is sokat segít.

Miért jó az alma?

Az alma az egyik legismertebb gyümölcs, amit szerte a világon termesztenek és fogyasztanak. Amellett, hogy vitaminokban gazdag, folsavat, káliumot, magnéziumot és rengeteg antioxidánst tartalmaz, emellett a kutatások azt is bebizonyították, hogy számos egészségügyi előnnyel jár a fogyasztása, hiszen például csökkenti a cukorbetegség kockázatát. Azonban nemcsak az egészség megőrzésében, a méregtelenítésben és az immunrendszer megerősítésében, hanem a fogyásban is sokat segít, ugyanis magas víz- és rosttartalmának köszönhetően meglehetősen laktató, serkenti az anyagcserét, sőt: a benne lévő glükózmennyiség blokkolja az édesség utáni vágyat. No de hogyan is érdemes beépíteni az étrendbe ezt a jótékony hatású gyümölcsöt, hogy hozzájáruljon a súlycsökkenéshez?

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
A Halak hirtelen felindulásból kiléphet a munkahelyéről. Napi horoszkóp!
Sztárok
Az üzlet tulajdonosa az ezredforduló környékén fedezte fel magának a 20. századi magyar prózairodalom zsenijét, s rögtön a szívébe zárta a műveit.
Sztárok
2013-ban kötötték össze az életüket, házasságukból három gyermek született.