Lifestyle

Nagy Vízöntő hava horoszkóp: meglepő változásokra számíthat a 12 csillagjegy

A Vízöntő jegyébe lépő Nap egy olyan időszakot vetít előre, amikor mindannyian teremteni, alkotni akarunk, és új élményekre vágyunk. Mutatjuk, mire számíthat a 12 csillagjegy ebben az időszakban!

2023. január 20-án beköszöntött a Vízöntő szezon. A Nap belépése a Vízöntő jegyébe a szabályok felszámolására, a korlátok megszüntetésére, vakmerőségre sarkall bennünket. Hiszen a Vízöntő jegyéhez a függetlenség, az önállóság, az idealizmus és az eredetiség analógiái társulnak. Ezért talán nem meglepő, hogy a Vízöntő időszak a formából való kilépést, a függetlenség és az önállóság kiharcolására helyezi a hangsúlyt. A Vízöntő jegyébe lépő Nap egy olyan időszakot vetít előre, amikor mindannyian teremteni, alkotni akarunk, szeretnénk valami újat létrehozni. Fáradhatatlanul keressük, hol és miben lehet változtatni, hogyan tudnánk a közösség életét és persze a saját életünket is szabadabbá és jobbá tenni. Új utakra, élményekre vágyunk, nehezebben viseljük a kötöttségeket, a korlátozásokat, és szeretnénk szabadon dönteni a sorsunkról. Itt az ideje, hogy szabadon szárnyaljunk és alkossunk valami maradandót!

Mit tartogat a Vízöntő hava a 12 csillagjegy számára?

III.21. - IVI.20.

Kos

Ez az időszak a jövő felé irányítja a figyelmedet. Ha fontos döntés előtt állsz, akkor érdemes tanácsot kérned a környezetedtől, esetleg egy hozzáértő szakembertől! Az ösztöneid remekül működnek, ezért bátran rábízhatod magad a belső hangodra. A Nap belépése a Vízöntő jegyébe a munkádra és a karrier céljaidra irányítja a figyelmedet. Ezeken a területeken váratlan lehetőségekre bukkanhatsz. Ne félj megragadni őket!


IV.21. - V.20.

Bika

Most olyan alapot építhetsz, amelyre bátran támaszkodhatsz feltéve, ha elég kitartó és céltudatos vagy. Szükséged lehet némi kalandvágyra is! Ha teheted, utazz el idegen helyekre vagy kezdj el tanulni. A párod, családod mindenben támogatni fog téged. Csupán két ellenséged: a lustaságod és a változástól való félelmed.


V.21. - VI.21.

Ikrek

A Nap égi útja a Vízöntő jegyében néhány elfelejtett tulajdonságodat segít a felszínre hozni, többek között olyat, mint: kitartás, odafigyelés, elmélyülés, szívósság, erős, kitartó akarat. Ezeket kellene most beépíteni a napi rutinodba, hétköznapjaidba. Ha sikerül, előbb-utóbb jönni fognak az eredmények is, főleg a munkáddal kapcsolatban, ami akár anyagi fellendülést is hozhat számodra.


VI.22. - VII.22

Rák

A kapcsolataid kerülnek a fókuszba. Remek lehetőségeid adódnak arra, hogy rendet tegyél a kapcsolataidban. Amennyiben az elmúlt időszakban zűrös volt a párkapcsolatod, akkor itt az ideje, hogy tiszta vizet öntsetek a pohárba! Ha sikerül rendezni a félreértéseket, akkor nagy lépést tehettek egy tartós elköteleződés irányába. Remek időszak házasságra, összeköltözésre, gyermekvállalásra. Bármilyen közös projekt elindítására, esetleg vállalkozás beindítására is jó lehetőségek mutatkoznak.


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

A Nap belépése a Vízöntő jegyébe a munkádat hozza a figyelmed fókuszába. Leginkább itt tudsz most kiteljesedni, új célokat kitűzni. A siker a kitartásodon, a felelősségvállalásodon, az elszántságodon múlik, vagyis most elsősorban saját magad tehetsz azért, hogy elérd, amit szeretnél. Ha aktuális az állásváltoztatás, most érdemes lépned!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Vannak emberek, akiket a pihenés, a szórakozás teszi boldoggá. Te akkor vagy boldog és elégedett, ha teremthetsz, alkothatsz. Számodra rendkívül fontos, hogy hasznosnak érezd magad! Most viszont az a feladatod, hogy keresd meg, mi az, ami örömmel tölt el. Nem kell nagy dolognak lennie, a hétköznapjaid is nagyon sok csodát rejthetnek magukban. Csak találd meg magadban a boldogság kulcsát. Ez az időszak nagyon sok új élményt tartogat, csak légy nyitott és fogadd örömmel őket!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Az elkövetkezendő időszak lehetőséget ad arra, hogy stabilizáld az anyagi helyzetedet. Igaz, hogy nagyon sokat kell dolgoznod érte. De ügyelj arra, hogy a munkádba belefektetett rengeteg idő és energia ne a családi életed rovására történjen! Nem lesz könnyű időszak, de nagyon sokat tanulhatsz belőle.


X.24. - XI.22.

Skorpió

Akkor lesz számodra szerencsés időszak, ha van konkrét célod, mert olyan erő és energia birtokában leszel, amit nagy hiba lenne nem kihasználni. De légy óvatos, mert ezzel az energiával nemcsak építeni, de rombolni is lehet! Szabadulj meg a rossz szokásaidtól, és teremts helyettük sokkal jobbakat, olyanokat, amelyek építenek téged! Ezáltal olyan életet teremthetsz magadnak, amiben végre érzelmileg és anyagilag is biztonságban érezheted magadat.


XI.23. - XII.21.

Nyilas

A Nap belépése a Vízöntő jegyébe megtanítja neked, hogy bizony a céljaidhoz vezető út áldozatokkal, csalódásokkal is járhat. Van, amiről le kell mondanod, hogy valami új meg tudjon születni. Ezt jobb, ha minél előbb tudatosítod magadban! Találd meg, mitől kellene megválnod ahhoz, hogy elérd azt, amire vágysz, amitől kiteljesedett életet élhetsz. Ez lehet egy boldogtalan kapcsolat, pocsék munkahely, rossz szokások...


XII.22. - I.20.

Bak

Már megszokhattad, hogy a sors nem igazán enged pihenni, de ez téged egyáltalán nem tölt el rossz érzéssel. Sőt, minél több feladatod van, annál inkább elemedben érzed magad. Az elkövetkezendő időszakban nem lesz okod panaszra, tele lesz az életed kihívásokkal, új feladatokkal. Egy új jövő alapjait kell letenned. Tedd bele a szíved-lelked, hiszen a saját jövőd alapjait rakhatod most le! Amit létrehozol, azzal hosszú évekig kell majd együtt élned.


I.21. - II.20.

Vízöntő

Emberszerető természeted folyamatosan azt keresi, hol segíthet másokon, ha valaki bajban van, a szeretteid, barátaid közül te vagy az első, aki a segítségükre siet. A Nap belépése a jegyedbe most kivételesen arra hívja fel a figyelmedet, hogy a saját céljaidra koncentrálj. Hosszú távon a szeretteidnek, a hozzád közel állóknak is jobb lesz, ha megtalálod a helyedet ebben az új világban! Áss le magadba, nézd meg, mit tettél magadért az elmúlt egy évben. Mi a legtitkosabb vágyad, amire mindig is vágytál, de igazán sosem hitted el, hogy elérhető közelségbe kerülhet. Hidd el, most menni fog!


II.21. - III.20.

Halak

Itt az ideje, hogy megfogalmazd a céljaidat és megkeresd a hozzájuk vezető utat. Minden apró lépést tervezz meg! Rendkívül intenzív időszakra számíthatsz, tele kihívásokkal, feladatokkal, de a barátaid mindenben melletted állnak és számíthatsz a segítségükre. Légy kitartó és következetes, ne hagyd, hogy az ábrándok eltántorítsanak. Lehetőséged adódhat utazásra, tanulásra, ahol sok új tapasztalatot szerezhetsz, amelyekkel valóra válthatod minden régi vágyadat!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
Valószínűleg te sem szoktad rendszeresen ellenőrizni sminktermékeid lejárati dátumát – nem vagy egyedül. Nem is gondolnánk viszont, milyen fontos lehet egyes termékek esetében.
Sztárok
Sydney van den Bosch-t 2013-ban ismerhettük meg a Miss World Hungary szépségversenyen, azóta pedig sikert sikerre halmoz, többek között modellként, influenszerként és a TV2 Szerencsekerék...
Fashion&Beauty
Rengeteg új nadrágtrend látott napvilágot a napokban. A kengyeles cicanadrágok például fénykorukat élik, de egy másik darab is visszajött a divatba.