Lifestyle

Sokkal hatásosabb, mint az ecet: soha többé nem lesz vízköves a zuhanykabin, ha ezt csinálod - Egy dologra lesz szükséged!

Ragyogó, csík- és vízkőmentes zuhanyajtóra vágysz? Akkor olvasd el cikkünket, melyből megtudhatod, mi az az egy dolog, amire szükséged lesz ahhoz, hogy ezt a végeredményt kapd!

Ezt a trükköt neked is ismerned kell!

A fürdőszoba tisztítása egyetlen háziasszonynak sem a kedvence, nem véletlenül, hiszen számtalan makacs szennyeződéssel kell megküzdenünk ebben a helyiségben, ha a takarításra kerül a sor. Az egyik legfőbb ellenség talán a vízkő, amit csak nehezen, sok súrolás árán és megfelelő termékek segítségével lehet leoldani és hatékonyan eltávolítani. A vízkő nem kíméli a csaptelepeket és a zuhanyrózsát sem, de a legidegesítőbb talán a zuhanykabinon és az üvegeken való megjelenése a fürdőben, hiszen az ilyen törékeny, súrolásra érzékeny, könnyen karcolódó felületeken nem használhatunk bármilyen tisztítószert takarítás során. Szerencsére azonban az eceten kívül van még egy házi praktika, amit bevethetünk: ehhez a trükkhöz csupán egyetlen, filléres, könnyen beszerezhető dologra lesz szükségünk, ami olyan könnyedén leoldja a vízkövet a zuhanyajtóról, mint az ecet, sőt! Lapozd fel galériánkat a részletekért!

Mindenki makulátlan, csillogó, vízkő- és csíkmentes üveg zuhanykabinra vágyik, sokan azonban nem ismerik azt a mindent megváltoztató trükköt, amivel ez el is érhető, és nem kerül vagyonokba, de kellemetlen szagot sem hagy maga után, mint az ecet.
Kattints a további képekért!

Kezdődik a kullancsszezon, ezért is jó, ha tudod, hogy a kis paraziták ellen nemcsak külsőleg, de belsőleg is védekezhetsz.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Home&Design
Elsőre furcsa és kissé feleslegesnek ható trend ütötte fel a fejét a lakberendezés területén.
Lifestyle
Ezek a tettek minimális erőfeszítést igényelnek, mégis pozitív irányba változhat az életed általuk.
Fashion&Beauty
Az intim területekről való gondoskodás elengedhetetlen része a megfelelő fehérnemű kiválasztása. Eddig talán nem is gondoltad volna, de bizony akad néhány típusú fehérnemű, melyek súlyos problémákhoz...