Így néznek ki ma a Vészhelyzet szívtiprói!

Hosszú éveken át a fél ország ott ült a képernyők előtt, hogy együtt izguljon a betegekért és a chicagói kórház dolgozóiért.

A világ kedvencei

A Vészhelyzet az NBC második leghosszabb sorozata, idehaza a '90-es évek közepétől sugározta a Magyar Televízió, és pillanatok alatt lett az ország kedvence. A tengerentúlon 1994-ben kezdték el sugározni a kórházas sorozatot, két évvel később pedig már hozzánk is megérkezett az első évad. Az eredeti szereplőgárda nevenincs színészekből állt, és mindent elmond a Vészhelyzet sikeréről, hogy közülük többen egy csapásra lettek világsztárok. Többek között George Clooney is.

Elrepült az idő

Green dokit Anthony Edwards, Ross dokit az akkor még tényleg szinte ismeretlen George Clooney, Dr. Susan Lewis-t Sherry Stringfield, Benton dokit Eriq La Salle, és a chicago-i megyei kórház friss medikusát, Carter dokit Noah Wyle alakította. Emlékezetes még Hathaway főnővér karaktere, akit Julianna Margulies formált meg. Később ő állandó szereplővé vált. De vajon mi történt velük a sorozat óta, és hogy néznek ki ma? Bizony, volt, akit mi fel sem ismertünk!

Kovač doktor - Goran Visnjic

Miután George Clooney távozott, megüresedett a "szépfiú" hely, és a horvát számadású színész csatlakozott a sorozathoz.

Így néz ki mostanság

John Carter - Noah Wyle

1994-től 10 évadon át játszotta Carter dokit, máig leghíresebb szerepe.

Így néz ki ma

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Oldalak

Szólj hozzá Te is!