Végleges a döntés: másfél hónap múlva bezár a Chachacha

Valószínűleg örökre bezárja kapuit a margitszigeti Chachacha nevű szórakozóhely. A 11 éve működő létesítményt már csak idén nyáron látogathatjuk. Az okokról a hely tulajdonosa nyilatkozott a soundhead oldalának.

Csütörtökön került ki az a közlemény a szórakozóhely Facebook oldalára, amelyben leírták, hogy 11 év után búcsúzik a közönségétől a Chachacha. A bezárás oka, hogy az Atlétikai centrum vezetése új pályázatot írt ki az üzemeltetésre, amelyre végül a szórakozóhely nem adott be pályázatot.

Nem velük képzelik el a jövőjüket

A hely vezetője Csizmadia Balázs így nyilatkozott a döntés hátteréről: „Az okok viszonylag egyszerűek; új pályázatot írt ki az atlétikai centrum igazgatósága a helyszín üzemeltetésére. Sajnos a kiírás egyértelművé tette, hogy nem velünk képzelik el a jövőjüket. Olyan komoly követelményeket támasztottak a pályázatban, aminek teljesítése ellehetetlenítette volna a működésünket.”

Még 1,5 hónap

A nyertes pályázó neve csak augusztus 15-én derül ki, így a következő 1,5 hónapban még biztosan látogathatjuk a helyet. A tulajdonos elmondása szerint ez alatt sem kesergéssel szeretnék eltölteni az időt. Ezért erős programot ígérnek a látogatóknak a hátralévő hetekben. Igyekeznek felidézni a szép emlékeket és méltó módon elbúcsúzni a helytől.

Ezzel a névvel biztosan nem folytatják tovább

Természetesen egy ilyen döntés után felmerül a kérdés, hogy ha nem a Margitszigeten, akkor esetleg egy másik helyen folytatódhat a hely működtetése. A Chachacha nevet viszont nem szeretnék más helyre vinni, a Margitszigeten pedig jelenleg nincs más alkalmas létesítmény, amit ki lehetne bérelni. Így ebben a formában szeptemberben biztosan búcsúzik a szórakozóhely.

Forrás:soundhead.hu
Fotók:i1.ytimg.com,partynews.hu

Oldalak

Szólj hozzá Te is!