Lifestyle

Ez a 8 jel arra utal, hogy valaki nem tud téged kiverni a fejéből és minduntalan rád gondol

Talán eddig fel sem merült benned, hogy azért gondolsz annyira valakire, vagy azért tapasztalsz bizonyos fizikai tüneteket, mert az illető éppen rád gondol.

Működik a telepátia köztetek

Hogyan érezheted meg azt, ha valaki rád gondol? A válasz egyszerű: a telepátiának köszönheted. Olyan erős és mély köztetek a kapcsolat, ami lehetővé teszi, hogy írásos üzenetek nélkül is kapcsolatba lépjetek egymással. Ugyanakkor a spirituális emberek abban is hisznek, hogy az univerzum is összekapcsolhat két embert, és kommunikációs csatornaként szolgál közöttük. Végül azt sem lehet kizárni: olyan szuperképességgel rendelkezel, aminek köszönhetően megérzed az energiát, esetleg képes vagy olvasni mások gondolataiban.

Mindenesetre ez a 8 jel arról árulkodik, hogy valaki rád gondol.

Kattints a galériára!

1. Minden ok nélkül tüsszögés rohamot kapsz Volt már olyan, hogy elkapott a tüsszögési roham? Persze lehet, hogy csak túl nagy volt a por, esetleg kijött a pollenallergiád és természetesen ezer másik oka is lehet. Ám több ázsiai kultúrában elterjedt hiedelem az: ha valaki egyszerre sokat tüsszög, arra éppen gondol valaki. Ha kétszer tüsszentesz, az azért van, mert valaki vágyik rád. Amennyiben háromszor vagy többször, akkor az illető szexuálisan kíván téged!
Kattints a további képekért!

leadfotó: 123rf.com, forrás: hackspirit.com

Oldalak

Video Ne legyen tabu! Az anyai kiégésről beszélt a szakértő
Lifestyle
Sztárok
Apák napja alkalmából Katalin megosztott egy friss fotót, ahol Vilmos látható három gyermeke társaságában, ám a kép sokkal többet üzen, mint azt egyesek gondolnák.
Lifestyle
Szakértői tippek a fájdalmas napégés enyhítésére és a hámlás megelőzésére.
Lifestyle
A Kos megdöbbentő felismerést tesz. Napi horoszkóp!