Lifestyle

Így készíts magadnak tökéletes füstös szemsminket - A sminkmester megmutatja lépésről-lépésre

Igéző tekintetet otthon is könnyedén varázsolhatsz magadnak.

A tökéletes füstös szem elkészítése lépésről-lépésre

A füstös szemek azonnal feldobják és intenzívvé teszik a sminkedet, az elkészítése azonban trükkös lehet. Igazi kihívást jelenthet, ha nem tudod, hogy melyik szemhéjpúdereket és ceruzákat kell használni hozzá, és pontosan hogyan és hova kell felvinni őket, ám némi gyakorlással könnyedén elsajátíthatod az alap füstös szemsmink elkészítését. Egy ilyen smink egy alkalmi eseményre tökéletes választás, de akár a hétköznapokban is megállja a helyét, ráadásul mindenki dicsérni fog érte.

Kattints a galériára, és nézd meg, hogy kell tökéletes füstös szemsminket készíteni lépésről-lépésre:

1. Primer és kihúzás Az alapozás az első és legfontosabb lépés bármilyen szemhéjfesték alkalmazása előtt, ugyanis ez biztosítja, hogy a sminked hosszú ideig tartson, anélkül, hogy elkenődne. Ha a szemhéjad elszíneződött, válassz színkorrekciós alapozót, ellenkező esetben egy átlátszó primer is tökéletes erre. Ezt egy lapos ecsettel vagy akár az ujjaid végével is felviheted a mozgó szemhéjadra. Miután az alapozó megszáradt, vegyél egy szemceruzát, amit vigyél fel a felső szempillavonalra és a szem alsó, belső peremére. Kicsit kend el az ujjaddal, hogy létrehozd a füstös smink alapját. A vízálló szemceruzák ideálisak erre, mivel a szemceruza általában eltűnik a vízvonal körül, ami egy természetesen nedves terület.
Kattints a további képekért!

Lead kép: 123rf, forrás: Byrdie

Oldalak

Lifestyle
Egészség
Talán még nem késő, hogy nyárra jó formába tudj lendülni. Ha betartod ezeket a takácsokat, akkor egy hónap alatt rengeteg túlsúlytól tudsz megszabadulni.
Lifestyle
A Lidl igyekszik felhívni a vásárlók figyelmét, hogy indul az új üvegvisszaváltási rendszer. Az áruházlánc segítségével tényleg sokat tudsz spórolni.
Fashion&Beauty
Anya Taylor-Joy, az új Mad Max-film 28 esztendős üdvöskéje egy provokatív Mugler miniruhában tűnt fel a vörös szőnyegen, azonnal lehengerelve a rajongókat és a stílusszakértőket is.