Boldogan mesélte, milyen jól érezte magát a tengernél – utolsó emlékek a buszbaleset áldozatairól

Még mindig nem tértek magukhoz a sokkból az emberek, különösen az érintettek a vasárnap hajnalban történt buszbaleset óta, amelyben 8 ember vesztette életét. Az áldozatok szerettei felelevenítették az utolsó emlékeiket szeretteikkel.

Hét nő és egy férfi halt meg az M7-es autópályán, Szabadbattyánnál vasárnap hajnalban történt buszbalesetben, mikor hajnali 5-kor a Horvátországból hazafelé tartó jármű szalagkorlátnak ütközött és felborult. Néhány áldozat szerette felelevenítette az utolsó emlékét.

A tengerpart szépségéről áradozott

Az elhunyt sofőrnek, Miskó Lászlónak ez volt az első útja Horvátországba. Fia, Lackó arról mesélt, hogy a telefonon áradozott neki apja a tengerpart szépségéről. „Apu péntek este indult, előtte elköszönt tőlünk. Még készítettünk róla egy fotót, akkor még nem sejtettem, hogy az utolsót.”

Születésnapjára kapta az utat ajándékba

Az egyik elhunyt a falu postása, Krupitsné Gizike. A férje, Krupits János bácsi a Blikknek sírva mesélte el utolsó beszélgetését feleségével, aki pénteken töltötte be a 70. születésnapját és ezt az utat kapta ajándékba. Szombaton este az indulás előtt hívta fel férjét és boldogan mesélte, milyen jól érezte magát a tengernél. Az álma teljesült azzal, hogy a fia, Jani elvitte a horvát tengerpartra. „Hármunk közül a feleségem volt a legerősebb. És erre tessék, pont ő ment el.”

Lapozz tovább, a cikk folytatódik!

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Sztárok
Ördög Nóra és férje, Nánási Pál Olaszországban romantikáztak. A gyönyörű és sikeres műsorvezető nemrég tért haza a külföldi nyaralásról, de máris munkába állt, és az Audi büszke nagyköveteként...
Sztárok
Meghan Markle állítólag olyan lekezelően bánt egyik alkalmazottjával, hogy az illető nem bírta tartani magát és zokogni kezdett a hercegné feléje áradó haragja miatt.