Lifestyle

Ez a magyarok által is kedvelt ünnepi szokás több embert öl meg évente, mint a cápák: Innentől csak óvatosan!

Mi, emberek, általában véve elég szívós teremtmények vagyunk. Lehet, hogy nem rendelkezünk egy elefánt nagy tömegével, vagy a krokodil kemény bőrével, de fajként viszonylag ellenállóak vagyunk. Ettől függetlenül a legkülönfélébb, statisztikailag nagyon valószínűtlen módokon halhatunk meg.

Több ember hal meg így, mint cápatámadásban

Van egy dolog, amit mi emberek, sőt, csak mi, ember csinálunk, méghozzá évente többször is és bármennyire is banálisan hangzik, ez az apró kis dolog évente több ember életét ontja ki, mint a rettegett csúcsragadozók, a cápák.

Ünnepeltél már valaha születésnapot, esküvőt, előléptetést vagy más hasonló boldog eseményt egy pezsgő kibontásával? Sokak számára ez olyan természetes ünnepi gesztus, mint a légzés. A helyzet azonban az, hogy nem véletlenül emlékeztetnek minket arra, hogy vigyázzunk, amikor ezt tesszük. Lehet, hogy szó szerint nem "szúrja ki valaki szemét", de az esélye annak, hogy egy eltévedt dugó megöl, nagyobb, mint gondolnád.
Kattints a további képekért!

Forrás: Grunge Fotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Justin Bieber szexi exe a cannes-i filmfesztiválon járt, ahol tengerészkék, merész ruhájában vonult végig a vörös szőnyegen, és bizony nem meglepő módon minden szempár rászegeződött.
Sztárok
Egyszerűen imádja a közönség Mikes Anna és Krausz Gábor párosát. Most egy olyan titkot is megtudtak a rajongók, amire már elég régóta kíváncsiak voltak.
Lifestyle
A férfi meglehetősen frusztrált, amióta nem bújnak ágyba a párjával a gyerekük megérkezése után. Még ”elhajlási engedélyt” is kapott a kedvesétől.