Lifestyle

Gondoltad volna? Ezért tanácsos a repülőn mindig a lehető legrosszabb ülőhelyet választani

Annak, aki sokszor ült már repülőgépen, biztosan feltűnt, hogy vannak nagyon kellemes ülőhelyek, illetve olyanok is, amik viszont egyáltalán nem azok – nos, bármily meglepő, egy tapasztalt utazó szerint tanácsos, ha foglaláskor mindig az utóbbi kategóriát választjuk. És hogy miért? Cikkünkből kiderül!

Elárulta trükkjét a rutinos utazó

Amikor repülővel utazunk – főleg, ha nagyon-nagyon messzire –, mindannyiunk számára az az egyik legfontosabb szempont, hogy a lehető legideálisabb ülőhelyet foglaljuk le magunknak, mondván, ha már hosszú órákat kell eltöltenünk egy közel sem komfortos környezetben, legalább hozzuk ki belőle a maximumot. Igen ám, csakhogy a többség valójában tévesen látja, melyik ülőhely számít jónak, és melyik rossznak – legalábbis ezt állítja az a férfi, aki tapasztalt utazóként rájött arra a trükkre, amivel sokkal kényelmesebbé tehető a repülés. Szerinte a titok abban rejlik, hogy mindig a legrosszabb ülésre kell lecsapni foglaláskor. De hol található ez a hely a repülőgépen? Galériánkban eláruljuk:

John Burfitt rengetegszer volt már hosszú repülőúton, éppen ezért tökéletesen tisztában van azzal, hogy az idő múlásával az ülések egyre kényelmetlenebbé válnak, az utastársakat pedig egyre nehezebb elviselni.
Kattints a további képekért!

Meglepő, ám rendkívül hasznos tippeket osztott meg egy volt légiutas-kísérő, aki szerint vannak bizonyos dolgok, amiket jobb, ha soha nem teszünk meg utasként.

Leadfotó: Unsplash
Forrás: 24.hu

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Jean Harlowból sugárzott a szexualitás, korának egyik legnagyobb ikonja volt, akit nők ezrei utánoztak – halála előtti napokban azonban a színésznőn egy furcsa, egészen kiábrándító tünetet...
Sztárok
Kim Basinger csak árnyéka egykori önmagának, hiszen valóságos plasztikrém vált 69 éves korára az anno imádott és csodált szőke bombázóból.