Lifestyle

Újabb SMS-es csalás terjed Magyarországon: erre figyelj, ha nem akarsz te is átverés áldozata lenni

A csalók egy állítólagos "cég" nevében küldözgetnek SMS-eket, azt állítva, hogy online részmunkaidős munkatársat keresnek. Máris mutatjuk a pontos részleteket.

Rohamosan megszaporodtak itthon az SMS-es átverések

Az utóbbi időben rohamosan megszaporodott Magyarországon az SMS-es csalások száma. Már itt is a legújabb átverés, mellyel kapcsolatosan a 24.hu osztott meg fontos részleteket. A lap azt írja, mostanában számosan kaptak olyan SMS-üzenetet, melynek küldői egy "cég" alkalmazottainak adják ki magukat, azt állítva, hogy bővülés miatt sürgősen részmunkaidős munkatársat keresnek. Lapozz, a cikk a galériában folytatódik!

A csalók olyan otthoni telefonos munkát kínálnak az üzenetekben, mellyel állításuk szerint napi 2-80 ezer forintot lehet keresni.
Kattints a további képekért!

A szélhámosok akár a Facebook-profilját is ellophatják a hiszékeny áldozatoknak.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
A Halak belemegy egy titkos viszonyba. Hétvégi szerelmi horoszkóp!
Sztárok
Sokan nem tudják, de Eminemnek van egy gyönyörű lánya, akivel nagyon jó kapcsolatot ápol. A rapper készülhet is az esküvőre.
Sztárok
Bár a brit királyi család életét számos szigorú szabály és kötelezettség terheli, olykor azért mégis bepillantást nyerhetünk életük apró részleteibe, például, hogy mely fogásokat kedvelik a leginkább...