A pedagógusok megbecsüléséért kampányol egy magyar YouTuber

A tanárok munkájának elismeréséért szólal fel és buzdít mindenkit.

Társadalmi üzenet

Újabb kihívást indított a közelgő pedagógusnap alkalmából Instagram-oldalán Molnár Áron. A társadalmi üzeneteket is hangsúlyozó klipjeiről (Ébresztő,Tanulni akarunk!, Fogjunk össze, Levél a Mikuláshoz) ismert fiatal srác amellett, hogy összefogásra buzdít egy jó ügy érdekében, mostanában különböző kihívásokat is indít csatornáján. Ilyen akció volt legutóbb a húsvétról megmaradt élelmiszerek hasznos felhasználása, ezúttal pedig a pedagógusokért szólalt fel.

Éljenek a pedagógusok

Áron legutóbbi videójában az oktatásra fókuszál, azon belül is a tanárok munkájának elismeréséért és megbecsültségéért szólalt fel, és egyben egy kihívást is indított, Éljenek a pedagógusok címmel. Áron a kisfilmben mindenkit arra kér, hogy írja meg a kedvenc volt vagy jelenlegi tanárának, miért fontos és milyen szerepet töltött be az életében. Az üzenet mellé pedig ne felejtse el odaírni: #kapitányom.

Nap mint nap a nagyvilág híreivel kelünk és fekszünk, telefonjainkba zárva karnyújtásnyira van tőlünk az egész világ, jól tudjuk, hogy mi történik bolygónk másik pontján, de vajon észrevesszük-e azt, hogy mi zajlik a szomszédunkban?

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Szólj hozzá Te is!