Lifestyle

Tudtad? Ezért nem adnak soha kék tollal autogramot a legnagyobb sztárok

A legnagyobb hollywoodi sztárok esetében nem fér bele, hogy kockáztassanak.

Kék tollal kizárva

Heves vitát váltott ki egy elsőre szokványosnak tűnő videó, amin egy hollywoodi híresség autogramot ad a rajongóknak. A problémát egy egyszerű részlet - a toll színe - okozta. Miért nem volt hajlandó a sztár kék tollal aláírni? Nos, a válasz mindenki számára hasznosnak bizonyulhat.

A felvételen a 39 éves brit színésznő, Claire Foy látható, aki leginkább a Netflixen futó, The Crown című sorozatból ismert, melyben II. Erzsébet királynő fiatalkori énjét alakította. A színésznő egy teljesen átlagos dolgot csinált, vagyis dedikált a rajongóinak, amikor is valaki egy darab papírt és kék tollat nyújtott felé. Ám amikor Claire észrevette az íróeszköz színét, csak annyit mondott: "Kékkel nem." A rajongók persze értetlenül álltak az ügy előtt, főleg, miután látták, hogy egy mellettük lévő illetőnek, fekete filccel már odavéste a nevét a sztár.

A kommentekben persze elindultak a találgatások. Egyesek szerint a színésznő egója az ok és egyszerűen nem volt szimpatikus neki az illető, míg mások a "szín mizéria" mögött pszichológiai okokat kerestek. Néhányan arra tippeltek, hogy Claire így akarta megakadályozni, hogy eladják az autogramját - és pont ez a teória áll a legközelebb a valósághoz. De, hogy pontosan mi az ok, az a galériából kiderül!

Claire Foy nem az egyetlen Hollywoodban, aki nem hajlandó kék tintával aláírni a rajongóinak.
Kattints a további képekért!

Pillanatok alatt leleplezhetsz egy nárcisztikus személyt, ha felismered a rájuk jellemző tulajdonságokat, eszközeiket és trükkjeiket, legalábbis ezt állítja a viselkedésszakértő.

Leadfotó: Getty Images / Angela Weiss/ACMA2012

Oldalak

Lifestyle
Egészség
Mindannyian tudjuk, hogy sajnos a rák az egyik leggyakoribb, gyógyíthatatlan betegség szerte a világon. De gondoltad volna, hogy már olyan apró dolgokkal is csökkentheted a kockázatát, mint bizonyos...
Lifestyle
Ha azt tapasztalod, hogy bőröd száraz, illetve állandóan hámlik, hiába veted be naponta hidratáló krémjeidet és szérumjaidat, talán itt az ideje, hogy inkább az étrendeden változtass.
Sztárok
Véget ért a klubszezon Szoboszlai Dominik számára, mivel sem az Európa-liga, sem az FA-kupa döntőjében nem lép pályára a Liverpool FC. Egy kupát a középpályás azért így is nyert a csapattal.