Lifestyle

Tudtad? Ez történik, ha lejárt szavatosságú óvszert használsz

Vigyázz! Nem várt következményei lehetnek, ha lejárt óvszerrel szexelsz.

Minőségét megőrzi…

Amikor éppen egy izgalmas szexuális kaland kellős közepén találod magad, az utolsó dolog, ami eszedbe jut, hogy csekkold az óvszer szavatossági idejét, legtöbben csak igyekszünk minél gyorsabban felhelyezni a kondomot, hogy az időhúzással ne rontsuk el a hangulatot. Pedig nem kéne félvállról venni a dolgot, mert nagyon komoly következményei lehetnek annak, ha lejárt gumival szeretkeztek. De mi történik pontosan? Meddig jó egy kondom? Milyen következményei vannak, ha a szavatossági idő lejárta után használod?

Egyáltalán, miért és hogyan romolhat el egy óvszer minősége? Lapozd fel a galériánkat a részletekért!

Lejárhat az óvszer szavatossága? Erre a kérdésre rövid és tömör a válasz: igen! Pontosan ezért minden dobozon szerepel egy dátum jól látható helyen, ami azt jelzi, hogy meddig az időpontig lehet biztonságosan használni a gumit.
Kattints a további képekért!

Ha te sem szeretnél szintetikus, mű termékeket használni, olvass tovább - a vaginád hálás lesz!

Leadfotó: 123rf.com, Forrás

Oldalak

Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.
Lifestyle
Sztárok
Több generáció is felnőtt Lucy Maud Montgomery csodálatos könyvein, melyek közül aztán sokból film, vagy éppen sorozat is készült. Ilyen volt az Anne a Zöld Oromból is, mely éveken éveken át tárta...
Utazás
A feladvány egyáltalán nem komplikált, a versenyzők többségének mégis feladja a leckét. Te megbirkózol vele?
Fashion&Beauty
Az Oscar-díjas amerikai színésznőt a közelmúltban meg is vádolták azon a címen, hogy szépészeti beavatkozásnak vetette alá magát. Lawrence most maga vetett véget a találgatásoknak.