Lifestyle

Kiderült a titok: ez a tudományos oka annak, hogy hasonlítunk a kutyánkra

A kutatók meglepő magyarázattal álltak elő. Ha te is hasonlítasz a kutyádra, akkor ezt mindenképp tudnod kell!

Végre fény derült a titokra

Ha valaki azt mondta neked, hogy hasonlítasz a kutyádra, akkor ne sértődj meg, hiszen ennek ma már tudományos alapja is van. Mint ahogyan a szerelmes párok, úgy a kutya-gazdi párosok is nagyon hasonlóak lehetnek mind külsőleg, mind belsőleg, még akkor is, ha ezt eddig észre sem vetted. Nem egy véletlen egybeesésről van szó, hiszen a szakértők most már logikus magyarázattal is alá tudják támasztani a jelenséget. A kutatók egy fókuszcsoportnak különböző fotókat mutattak kutyákról és azok lehetséges gazdájukról, amiket össze kellett párosítaniuk. Ez a feladat igen sikeresnek bizonyult, ugyanis szinte minden esetben megállapítható volt, hogy kihez tartozik az adott jószág. Lapozz és eláruljuk a titkot!

Lapozz a cikk folytatásáért!

Fotó: 123RF.com

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Ahogyan a legtöbb rajongó már tudja, Tóth Andival teljessé vált az X-Faktor mentori csapata. Ütős énekeseket sikerült összeszednie az RTL-nek.
Egészség
Továbbra is velünk marad az áprilisra jellemző kacifántos időjárás. Az orvosmeteorológiai olyan dolgokat jósol, ami erős fejfájást is okozhat szerdán.
Sztárok
Lezárult a szexuális zaklatással vádolt Kevin Spacey pere, de menet közben rettenetes titkokra derült fény, amik megmagyarázhatnak néhány dolgot a színész viselkedésével kapcsolatban.