Továbbtanulsz? Ennél jobb helye nem is lehetne a ballagásra kapott pénznek

Ha te is egyetemre, főiskolára készülsz, és ennek köszönhetően landolt nálad némi plusz pénz ballagásod alkalmából, akkor mutatunk valamit, amire szívfájdalom nélkül elköltheted. (x)

Egy minőségi laptop amellett, hogy évekig kiszolgál, hihetetlenül nagy segítséget nyújthat a felsőoktatási tanulmányaid során. Így ráadásul a spórolt pénzed sem egy újabb bulira megy el, hanem végre valami igazán hasznosat is beszerezhetsz. Ha pedig már így döntöttél, segítünk a választásban.

Első a kényelem

Az egyetemi, főiskolai évek alatt - remélhetőleg- rengeteget leszel úton és a kocsmatúrák mellett az előadásokat sem hanyagolod majd, amihez szükséged lesz egy könnyű és praktikus, ugyanakkor megbízható gépre. Az ASUS VivoBook 15 nem csak hogy a kategóriájában kiemelkedő, mégis megfizethető készülék, de kompakt, utazásbarát méreteinek és 2 kg alatti súlyának köszönhetően bárhová könnyen magaddal viheted, legyen szó iskolai órákról, vagy egy hosszabb utazásról az otthonod és a suli között.

Az új, keret nélküli négyoldali NanoEdge kijelző a minimumon tartja a méreteket, így a VivoBook 15 alapterülete érzékelhetően kisebb elődeinél. Így kevesebb helyet foglal az asztalodon vagy a táskádban, több helyet hagyva neked és a jegyzeteidnek.

Határidők? Mi sem gyorsabb ennél!

Tanulmányaid során legfőbb ellenségeid - a végeláthatatlan bulik mellett - a határidők lesznek, így elengedhetetlen, hogy a kellő időben minden a helyén legyen és a beadandók elkészítését ne hátráltassa egy állandóan lefagyó, vagy lassan dolgozó gép. Ha a gyors válasz- és betöltési idő a fontos számodra, akkor az SSD-vel ellátott VivoBook lesz a te készüléked, ha viszont a filmek, zenék, fotóalbumok tárolására lenne több helyre szükséged, akkor a nagyobb tárolókapacitású HDD-s verziót érdemes megnézned.

Prezentációra fel!

A különböző USB portokkal, HDMI kimenettel és microSD kártyolvasóval is rendelkező VivoBook 15-el nincs az az előadóterem ahol, ne tudnál tökéletes prezentációt tartani! A megfordítható, C-típusú USP portnak köszönhetően az eszközök bármely irányból könnyedén csatlakoztathatók, ráadásul sokkal gyorsabb adatátvitelt is biztosít, mint a régebbi típusú csatlakozók. Így könnyedén megúszhatod a kellemetlen "nemcsatlakozik" pillanatokat és biztos lehetsz benne, hogy a technika nem fog ki rajtad egy fontos vizsgán sem.

Éjszakába nyúlik a tanulás?

Semmi gond! A VivoBook 15 teljes méretű háttérvilágított billentyűzete (opcionálisan választható) tökéletes segítséget nyújt az éjszakai tanuláshoz. Grafomán diákoknak külön öröm lehet az extra tartósság, hiszen a billentyűsapkákat akár 10 000K leütésből álló tesztnek vetik alá, így a tartósság miatt sem kell aggódnunk. A precíziós kialakítású ErgoLift zsanéroknak köszönhetően pedig pedig bármely szögben biztonságosan tartja a kijelzőt, dolgozz rajta akár az asztalnál, vagy ágyban fekve, minden alkalommal tökéletes gépelési pozíciót biztosít használójának.

Kapcsolatok, határok nélkül

Mint az élet minden területén, az első benyomás kifejezetten fontos, akár ránk teszik, akár mi gyakoroljuk másokra, ez pedig az egyetemi, főiskolai években csak még inkább felerősödik. A VivoBook 15 ultravékony, majdnem kávamentes kijelzője a hatalmas képernyőfelülettel és magával ragadó látvánnyal csak úgy vonzza a tekinteteket, amit a három fajta választható szín - szürke, ezüst és pávakék - csak még exkluzívabbá tesz.

A kijelző tanuláshoz és szórakozáshoz egyaránt tökéletes élményt nyújt, az ultravékony káva ellenére pedig a felső elemen egy HD kamerának is maradt még hely, hogy határok nélkül videochatelhess távoli barátaiddal, vagy rokonaiddal. Na ugye, hogy jó döntés!?

A cikkhez tartozó galéria: 

Oldalak

Szólj hozzá Te is!