Június a Ló hónapja a kínai asztrológiában: Elképesztő energiák szabadulnak fel

Talán sokan érzik is már a Fém-Ló lendületét és elszántságát. Mire számíthatunk júniusban? Olvasd el szakértőnk, Padma előrejelzését!

Július 7-éig trappolhatunk együtt a Fém-Lóval!

Végre támogatás érkezik a nyár energiáinak, a tűz elemnek. Az évet meghatározó víz elem – a Disznó állatjegy kapcsán – kissé háttérbe szorul, és ez így is van rendjén ilyenkor nyáron. Furcsa volt az extrém esős és hideg május, de az elemi kombinációkat látva ezen nem csodálkozhattunk. Elemi szinten is rengeteg víz jött elnyomva a nyár tüzét. Visszafogta ilyenkor megszokott aktivitásunkat, és hangulatilag is lenyomott bennünket. De valljuk be, van azért haszna is mindennek: a fa elem gyönyörű erőre kapott! Nem tudom, utoljára mikor volt ennyire lombos és zöld minden! Ezek az energiák úgy, ahogy a természetet, bennünket is áthatnak, és az analógiáknak megfelelően tapasztalhatjuk meg erősségüket vagy gyengeségüket egy adott időszakban. A fa elem fejlődést, növekedést kellett hogy hozzon azon területeken, amelyeket a számunkra ez az elem szimbolizál.

A magam részéről nehezen viseltem az ügyek lassú alakulását, előre mozdulását májusban, és magamat is sokszor kellett emlékeztetnem saját intelmemre: örüljünk az apró előrelépéseknek is! Ez a komótos föld elem energiájának volt köszönhető, ilyenkor képtelenség a dolgokat siettetni. Na, de mindennek – úgy tűnik – végre vége! Ahogyan a Nap is kisütött, megérkeztek az aktív, lendületes tűz-energiák! A Fém-Ló, mint egy hős megmentő lovag, a segítségünkre sietett, és egészen július 7-éig élvezhetjük életteli energiáját.

A lovag képét nyugodtan tartsuk emlékezetünkben: nagyon beszédesen mondja el az együttesen jelenlévő hatásokat. A Fém-Ló maga mi is lehetne más, mint afféle csataló?... Belevágtat a küzdelem sűrűjébe félelem nélkül, hogy lehetővé tegye a hátán ülő harcosnak, hogy kardját használva levágja az ellenséget.

Persze ne értelmezzük szó szerint ezt az erőteljes képet, és ne vízionáljunk ellenségeket magunk köré. Csak arról van szó, hogy ilyen hatékonyak lehetünk majd ügyeink előremozdításában.

És pontosabban milyen lesz ez a hónap? Olvass tovább a következő oldalon!

Fotó: 123rf.com

Oldalak

Utazás
A most felfedezett minták nagyjából kétszer olyan idősek, mint a korábbi rekordtartó - árulta el a Cambridge-i Egyetem egyik munkatársa.
Fashion&Beauty
A hajápolásra is kiemelt figyelmet kell fordítanunk, ugyanis kárt tehetünk a hajunkban, ha nem foglalkozunk vele. Lefekvés előtt is érdemes néhány dologra odafigyelni.
Utazás
Dr. Kovács Erik éghajlatkutató, klimatológus, a Klímapolitikai Intézet vezető kutatója friss elemzésében arra a kérdésre keresi a választ, hogy van-e esély Magyarországon fehér karácsonyra 2022-ben.