Lifestyle

Ezt vésd a fejedbe: tolvaj közelített a nő háza felé, rafinált trükkel csalta tőrbe

Ezt a technikát jobb, ha elsajátítod, hiszen nőként nem egyszerű megvédeni magunkat a zsebtolvajoktól és betörőktől. Íme a videó!

Ne ess pánikba

Te mit tennél abban az esetben, ha egy zsebtolvajjal, vagy éppen betörővel állnál szemben? Van kész terved, vagy csak a spontán ösztöneidre hallgatnál? A gyengébbik nemnek egyáltalán nincs könnyű dolga, ha ilyen esetekről beszélünk, ráadásul egyes országokban, mint például Brazília, fokozottan figyelniük kell az értékeikre, hiszen a tolvajok folyamatosan lesben állnak. Egyesek azonban könnyűszerrel túljárnak az eszükön, úgy mint a következő történet főszereplője. Szerencsére az egész esetet rögzítette a ház térfigyelő kamerája, így tanulhatunk belőle, ha hasonló szituációba keverednénk. Lapozz, folytatjuk!

tolvaj, zsebtolvaj, rabló, bűnöző, video, lopás, rablás, önvédelem, női önvédelem, brazília, rio de janeiro

Lapozz a cikk folytatásáért!

Fotó: 123RF.com

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
A nebraskai Omahából a Tennessee állambeli Nashvillebe akart csak repülni a nő, a stewardess megjegyzése azonban világhírűvé tette.
Sztárok
Katalin hercegné elragadó titkot árult el középső gyermekéről, Saroltáról. Mint kiderült, a hercegnőnek van egy hobbija, aminek bármikor, bármilyen körülmények között szívesen hódol.
Sztárok
Szeptember 28-án lett volna 100 éves Kabos László Jászai Mari-díjas színész, komikus, a nevettetés mestere, akit kis Kabosként zárt szívébe a közönség az elmúlt évtizedekben.