Lifestyle

Ettől a titkos hozzávalótól lesz tökéletes a tükörtojás: a sárgája lágy és folyós marad, de a fehérje szilárd lesz, ha így csinálod

Ha neked sem mindig úgy sikerül a tükörtojás, ahogy szeretnéd, akkor érdemes bevetni egy apró trükköt, amivel életed legfinomabb reggelijét készítheted el.

Próbáltad már így?

A tojásból készült reggelikért emberek milliói rajonganak szerte a világon, nem véletlenül, hiszen számtalan finom étket készíthetünk ebből az alapanyagból, legyen szó főtt tojásról, rántottáról, buggyantott tojásról vagy épp tükörtojásról. Utóbbit mindenki másképp szereti: van, aki épphogy csak megsüti, míg mások mindkét oldalát alaposan megpirítják. Ha azonban azon emberek közé tartozol, akik a sárgáját lágyan és folyósan, míg a fehérjét szilárdan kedvelik, akkor érdemes bevetned egy apró konyhai praktikát, mellyel pontosan az előbb leírt végeredményt kapod majd – galériánkban olvashatod a részleteket!

A tükörtojás egy egyszerű, gyors, mégis ízletes reggeli étel, amit gyakran fűszereznek sóval, borssal, esetleg egy kis fokhagymaporral vagy csilivel, a legtöbb esetben pedig reszelt sajttal, sült baconnel vagy épp friss zöldségekkel tálalják.
Kattints a további képekért!

A penész kialakulásától sem kell félned a nedves helyeken, ha beveted ezt a trükköt akár a konyhában, akár a fürdőszobában - hidd el, működni fog!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
Egy egyszerű, fehér pólóra minden nő ruhatárának szüksége van, nem is sejtenéd ugyanis, milyen rengetegféleképpen viselheted.
Egészség
Bár sokan úgy véli, az elektromos cigaretta korántsem olyan káros, mint a hagyományos dohányzás, valójában szintén rengeteg egészségügyi kockázat rejlik mögötte.
Lifestyle
Az egészséges életmód, az állatvédelem és a környezettudatosság jegyében sokan döntenek úgy, hogy áttérnek a vegán étrendre, remélve, hogy ez energikusabb és kiegyensúlyozottabb életet eredményez...