Lifestyle

Ez történik a testeddel, ha mindennap megeszel egy tojást

Csodálatos átalakulásnak lehetsz tanúja.

Elsőszámú fehérjeforrás

"Minden nap egy alma az orvost távol tartja" - szól a régi mondás, de mi a helyzet a tojással? Joggal vetődhet fel bennünk a kérdés, hiszen régóta tudjuk, hogy mennyi jótékony hatással jár együtt a fogyasztása. A thelist.com cikkéből pedig az is kiderül, pontosan mi történünk a testünkkel, ha naponta megeszünk egy-egy darab tojást. Kathleen M. Zelman dietetikus szerint a tej mellett a tojás tartalmazza a legnagyobb mértékben az emberi szervezet számára nélkülözhetetlenül fontos fehérjéket. A szakember hozzáteszi: egy tojás csupán 75 kalória, viszont 7 grammnyi magas minőségű fehérjét tartalmaz, 5 gramm zsírral, 1,6 gramm telített zsírral egyetemben, továbbá a következők találhatók benne: vas, vitaminok, ásványi anyagok és karotinoidok.

Lapozz, még nincs vége!

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
Egy filmbemutató ünnepélyes esemény: ha hivatalosak vagyunk egy ilyen "ceremóniára", nem árt szem előtt tartanunk a dress code-t. Ez azonban néha még az igazi hollywoodi nagyágyúknak is nehezükre...
Sztárok
Fésűs Nelly lánya, Horváth Csenge egyre jobban hasonlít édesanyjára, még az is meglehet, hogy az utcán testvéreknek nézik a dögös édesanyát és gyönyörű lányát.
Lifestyle
A csoki már nem menő, idén a húsvéti nyuszi gyerekkönyvet is hoz!