Lifestyle

Tiszta sci-fi : Modern technológiával helyettesíti egy német cirkusz az élő állatokat

Több, mint 500 ezer dollárt költött az állatbarát technológiára a cirkusz.

A cirkuszi élet az állatok számára szenvedés

2019-ben sajnos még mindig lehetőség van élő állatok szerepeltetésére a cirkuszokban. Kisgyermekként még nem gondolunk bele, hogy az az elefánt, aki látványos "trükköket" mutat be, akinek felmászunk a hátára, az a tigris, vagy medve, aki egy labdán egyensúlyoz, egyáltalán nem ilyen közegbe való és bizony nem örömében hajtja végre az adott feladatokat. Az állatok cirkuszi szerepeltetése már rengeteg áldozatot követelt, nemrég például megírtuk, hogy cirkuszi mutatványokban halt meg Dumbó, a kis elefánt is és sajnos nem ő az egyetlen. Még ha az adott intézmény meg is próbál mindent megtenni azért, hogy az állatoknak jó sora legyen, egyszerűen nem ez az a közeg, amely számukra természetes. Ám a Roncalli nevű német cirkusz most megoldást talált a problémára.

Lapozz, a cikk folytatódik a következő oldalon!

Oldalak

Video Interjú Jakupcsek Gabriellával
Lifestyle
Utazás
Sokak számára a nyári szabadság utazásról, feltöltődésről szól. Egy friss kutatás felmérte, hogyan készülünk mi magyarok a nyaralásra, mennyire vagyunk elővigyázatosak és milyen stratégiákkal...
Lifestyle
Igazi kánikulai meleg van, de a kemény viharok sok helyen meg fogják cibálni a forróság bajszát. A gond csak, hogy jégesőre is számítani kell.
Lifestyle
A Netflix jelenlegi filmje végre IMDb-n sem kapott éles lepontozást a közönségtől, szóval tényleg megéri majd bepróbálni.