Lifestyle

Koporsóban vitték az oltár elé a vőlegényt, mindenki a szívéhez kapott, amikor felnyílt a fedele

A násznép soraiban sokakat a rosszullét kerülgetett, amikor meglátták a koporsót, de olyanok is akadtak, akik jót derültek az egészen.

Egy őrült esküvő

Lassacskán már szinte cikivé válik az az esküvő, ahol minden az előre eltervezett dramaturgia szerint zajlik. Modern, felgyorsult világunkban, ahol minden pillanatban új és új ingerek ostromolnak bennünket, a házasulandó feleknek szinte már kötelező valamilyen látványos, humoros vagy éppen csak meglepő elemmel feldobniuk az esküvőjüket. Elvégre mégsem szerencsés, ha a hivatalos ceremónia és a lakodalom után a násznép tagjai azzal a szomorú tudattal távoznak, hogy "Ez is csak egy olyan esküvő volt, mint az összes többi." A reménybeli férj- és feleségjelöltek számára tehát fel van adva a lecke, és mostanság már-már sikk lett olyan esküvőt szervezni, mely a megszokott - megható és humoros - pillanatokon túl valami plusszal is gazdagítja a meghívottakat.

A képzelete pereméig kell elhatolnia annak a menyasszonynak vagy vőlegénynek, aki tényleg hatásos meglepetéssel akar szolgálni a násznépnek. Úgy tűnik, egy fiatalember a közelmúltban dicséretesen teljesítette a kihívást azáltal, hogy egy koporsóban érkezett meg az oltár elé.

Fotó: 123rf

Lapozz, most jön csak a történet sava-borsa!

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
Az elmúlt hónapokban tanúi lehettünk a Barbiecore felemelkedésének és az Y2K reneszánszának, valamint az iskoláslánynak való öltözködés és a ringató balettcore hirtelen felfutásának.
Lifestyle
Futótűzként terjed a közösségi oldalakon egy feladvány - azt állítják, aki képes megoldani, az nagy valószínűséggel pszichopata.
Lifestyle
Mindenkivel előfordult már, hogy majd összeestünk az éhségtől, és beszaladtunk az első gyorsétterembe, ami az utunkba került. Ilyenkor általában szószt is kérünk a krumplihoz vagy csirkefalatokhoz.