Lifestyle

Tudta nélkül montírozta le az esküvői fotókról koszorúslánya tetoválásait: Olyan reakció érkezett, amit el sem tudott képzelni

Az újdonsült feleség úgy gondolta, hogy koszorúslánya, egyben barátnője tetoválásai nem illenek az esküvői fotóira, ezért képszerkesztő segítségével eltüntette őket. Nem számított rá, hogy a lány ilyen dühösen fog reagálni.

Nem illett a történelmi tematikába

Egy lelkes történelemrajongó az esküvőjén azt szerette volna, ha élete legkülönlegesebb napja egy nagyon különleges korszakot tükröz annak minden részletében. Mivel ő és újdonsült férje is történészek - akik a régens korszak kutatása során ismerkedtek meg -, azt akarták, hogy az esküvőjük úgy nézzen ki, mintha Bridgerton sorozat egyik jelenete lenne.

Amikor a koszorúslány kiválasztására került a sor, a 32 éves menyasszony gyermekkori barátnője, Jessica mellett döntött, akinek történetesen tetoválások vannak a kezén, a lábán, a testén és a nyakán. A menyasszony megkérdezte Jessicát, hogy mit szándékozik tenni a tetoválásokkal a nagy napon, hogy megfeleljen a hagyományos megjelenésnek, mire a barátnő azt válaszolta, hogy bár megérti, mennyire fontos a pár számára a téma, de nem fogja eltakarni a testét díszítő mintákat.

Bár a menyasszony elmondása szerint egy keveset bosszankodott ezen a dolgon, de úgy döntött, tiszteletben fogja tartani barátnője elveit. Azért sem aggódott ezen nagyon, mert a koszorúslányok kesztyűt viseltek, így csak a barátnő nyakán lévő minták voltak látható helyen. Azonban aznap Jessica rövid kesztyűt viselt, nem pedig a menyasszony által várt hosszút, ami azt jelentette, hogy a karja tetoválásai teljes egészében láthatóak voltak.

Lapozz!

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
A miniszoknyák nemrégiben újra visszajöttek a divatba. De azt tudtad, hogy korábban a feminizmus egyik jelképe volt ez az ikonikus darab?
Lifestyle
A Nyilasnak ez a nap örömöt és bánatot is hozhat. Napi horoszkóp!
Lifestyle
A Szűz a szerelmével egy következő szintre lép vagy szakítanak a hónapban. Íme, az áprilisi előrejelzésünk!