Előkerült egy poros Tesco újság a múltból, ezeken az árakon alaposan tele tudnád pakolni a kosaradat

Elképesztő, hogy milyen akciók voltak anno, erről egy régi Tesco akciós újság árulkodik. Őrületes ára volt a darált húsnak, és a kenyérnek is.

Az akkori árakon most alaposan fel tudnád tölteni a hűtőt

Februárban 3,7% volt az egy évre visszatekintő drágulás Magyarországon, ezzel folytatódott az infláció csökkenése.

Pedig a szakértők úgy gondolták, hogy az üzemanyag-áremelkedés egy kicsit be fog kavarni a dolgokba, azonban tovább tudott csökkeni a fogyasztói árindex. Havi alapon a fogyasztói árak átlagosan 0,7 százalékkal emelkedtek. A Portfolio viszont kiemeli, hogy az év eleje az átárazások időszaka, tehát ilyenkor szezonális okokból a havi árindexek mindig nagyobbak.

A boltokban vannak olyan termékek, amiket olcsóbban szerezhetünk be, de az emberek elkezdtek egyre tudatosabban vásárolni Magyarországon is.

Viszont most visszasírhatjuk a régi időket, mivel előkerült egy régi Tesco akciós újság. Le fogtok döbbenni, milyen árakat találni benne!

Ha már tudatosan vásárolunk, akkor mindig érdemes átböngészni az akciós újságot. Persze így is résen kell lenni, mert lehet, hogy az akció, amivel csábítanak minket, azt más szupermarketben olcsóbban megkapjuk.
Kattints a további képekért!

Valószínű, hogy nem is a Tescóban veszel rossz minőségű burgonyát, hanem rosszul tárolod. Persze mindenre van megoldás, ahogyan erre is.

Leadfotó: Flickr – Illusztráció

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Sztárok
Noha a címlapokon ma már inkább fia, Charlie Sheen szerepel, a filmtörténelem szempontjából mégis Martin Sheen alkotott maradandóbbat, hiszen olyan klasszikus alkotásokban játszott, mint az...
Lifestyle
Ezt a gyakorlatot bárhol és bármikor könnyedén elvégezheted, de vigyázz, mert garantáltan megedzi az izmaidat!
Lifestyle
A rossz hír ugye az, hogy kánikula nem csitulni fog ezután, hanem még hosszú ideig velünk marad. Készülj fel a pokoli időjárásra!