Lifestyle

Majdnem megállt a nő szíve, mikor rájött, kivel csalta meg a férje: őt és a szeretőt is teherbe ejtette a hűtlen férfi

A kétségbeesett nő már azon gondolkodott, hogy elválik a férjétől, amikor hirtelen megtudta, hogy állapotos. Csakhogy a gátlástalan férfi nemcsak neki, de titkos szeretőjének is gyermeket nemzett.

Válni akart, de a sors közbeszólt

Szappanoperába illően fordulatos, mégis színigaz történetről adott hírt a minap a Mirror nevű lap. Egy meggyötört feleség, aki úgy érezte, az utóbbi időszakban teljesen kiüresedett a házassága, már azt fontolgatta, hogy beadja a válópert és istenhozzádot mond a férjének. Ekkor azonban rá kellett eszmélnie, hogy áldott állapotban van - természetesen már önmagában ez a körülmény is megnehezítette volna a szakítást, azonban ez még mind semmi ahhoz képest, amire a feleség ezután döbbent rá: nemsokára kiderült, hogy férje félrelépett egy titkos szeretővel, és annak a nőnek is gyermeket nemzett. Lehet még tovább bonyolítani ezt a már egyébként is hihetetlenül paradox helyzetet? Úgy tűnik, igen: a nő akkor omlott össze igazán, amikor ráébredt, hogy a szeretőt ő maga is ismeri, méghozzá nagyon jól. Lapozz tovább, galériánkban jövünk a további - nem kevésbé sokkoló - részletekkel!

Kisvártatva kiderült, hogy a hölgyet a saját nővérével csalta meg a férje, vagyis titokban mindkét lánytestvért teherbe ejtette. És ez még csak a bonyodalmak kezdetét jelentette.
Kattints a további képekért!

A nő azóta már ezerszer megbánta, hogy megfogant benne a furcsa ötlet. Most ébredt csak rá, hogy mindeddig nem is ismerte igazán a saját családját.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Utazás
Ötszázhetven éve, 1453. május 29-én foglalta el II. (Hódító) Mehmed török szultán Konstantinápolyt, az egykor oly hatalmas Kelet-Római Birodalom fővárosát, amelyet Isztambul néven saját fővárosának...
Lifestyle
A Szűz már ismeri azt a személyt, akiből élete nagy szerelme lesz. Íme, a június előrejelzésünk!
Utazás
Egy, eredetileg a vulkánkitörések és földrengések pontos érzékelése céljából megalkotott kutatóballon detektálta a hangokat a sztratoszférában. Egyelőre még a szakemberek is tanácstalanok.