Lifestyle

Pillanatok alatt makulátlan lesz a tepsi: íme, néhány zseniális trükk, amivel súrolás nélkül elmoshatod a sütőtálcát

A sütőtálca tisztítása nem mindig egyszerű feladat, pár zseniális praktikának köszönhetően azonban ez a probléma percek alatt megoldódhat.

Ragyogóbb lesz, mint új korában

Rengetegen imádnak sütni, hiszen sok szempontból egyszerűbb, mint a főzés, ráadásul közben számos más dolgot is el lehet végezni. Nagy hátránya azonban, hogy a tepsiket nehezebb elmosni, mint az edényeket, egy húskészítésnél pedig igen időigényes eltávolítani a sütőtálcáról a zsírt és az olajokat. Mosogatószerrel csak kínkeservesen, minimum fél óra súrolás után sikerül valamit lemosnunk róla, ráadásul a hideg zsíroldó se mindig hatásos. Galériánkban most mutatunk néhány házi trükköt, amivel gyorsabban megtisztíthatjuk a tepsinket:

Szórj egy fél csomag sót a sütőtálcára, dobd be 50 fokra a sütőbe. Ha a só feloldódott, kiveheted és elég csak átmosnod.
Kattints a további képekért!

Végre beköszöntött a nyár, itt a jó idő és mindenki, aki csak teheti vakációzik vagy szabadtéri programokat szervez. Ilyenkor még nehezebb rávenni magunkat a házimunkára, pedig bizonyos dolgokat a legmelegebb hónapokban jóval gyakrabban kéne tisztítanunk, mint gondolnánk.

Leadfotó: 123rf
Forrás: Better Homes & Gardens

Oldalak

Video Interjú Jakupcsek Gabriellával
Lifestyle
Lifestyle
Igazi kánikulai meleg van, de a kemény viharok sok helyen meg fogják cibálni a forróság bajszát. A gond csak, hogy jégesőre is számítani kell.
Lifestyle
A Netflix jelenlegi filmje végre IMDb-n sem kapott éles lepontozást a közönségtől, szóval tényleg megéri majd bepróbálni.
Sztárok
Amióta berobbant a köztudatba, Julia Robertset mindig vörös hajjal láttuk, ennek azonban most vége, a színésznő ugyanis drasztikus változtatás mellett döntött.