Lifestyle

Tudtad? Ezek a tényezők befolyásolják, hogy mit fogsz álmodni

Arra kerestük a választ, hogy vajon mi befolyásolhatja az álmok természetét. Egyik-másik tényező egészen váratlanul ért minket – főleg az utolsó! Lássuk!

8 dolog, ami befolyásolhatja, hogy mit álmodunk

Rendszeres álmodsz rosszat és nem tudod, honnan ered? Vagy pont fordítva - megnyugtatóak és pozitívak az álmaid, miközben az életedben nincs minden rendben? Utánajártunk, mik azok a tényezők, amik hatással lehetnek az álomképeinkre és elég meglepő dolgokat találtunk.

Kattints a galériára és mutatjuk!

1. Éhség - Ha korgó gyomorral fekszel le, az alacsony vércukorszint mentálisan éberré teszi az agyat, ezért egy éjszaka alatt akár többször is felébredhetsz. És hogy hogyan hat az álmaidra? Nos, éhes disznó makkal álmodik, ugyebár, szóval minél üresebb pocakkal térsz nyugovóra, annál nagyobb az esélyed arra, hogy ennivalóval fogsz álmodni.
Kattints a további képekért!

Pocak. A legkényesebb terület, ahonnan minden nő el akarja tüntetni a fránya zsírpárnákat. Mivel ennyire körülményes részről van szó, megosztunk veletek 3 titkot, amit sok lapos hasra vágyó nem tud - pedig ezek nélkül az információk nélkül nem fognak egy dekát sem leadni. Íme!

Leadfotó: Pexels

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
Mióta a brit királyi család tagja, Katalin hercegnének rengeteg szabályt kell betartania – a lista pedig nemrég egy újabb kiegészítéssel bővült.
Sztárok
Nem is akármilyen alkalomból posztolta az eddig sosem látott képet, gyermekei ugyanis betöltötték a 18. életévüket.
Lifestyle
Végre valamiben első a magyar - gondolhatnánk. Csakhogy egy elég súlyos és veszélyes lista élére kerültünk fel, amire egyáltalán nem lehetünk büszkék.