Lifestyle

Tíz év után bezár Magyarország egyik legjobb grillétterme

Az Őrház & Chill a 2010-es évek elején nyitotta meg kapuit, október 31-e után viszont végleg lehúzzák a rolót.

Október végéig fogadják a minőségi grillételek rajongóit

A 2010-es évek elején nyitotta meg kapuit Magyarország egyik legnívósabb és legkedveltebb grillétterme, az Őrház & Chill, ám 1300 sütés és 10 esztendő után hamarosan végleg bezár a vendéglátóipari egység - olvasható a Facebook felületén közzétett bejegyzésükben. Az Őrház & Chill október 31-ig minden hétvégén kinyit - egyetlen alkalom kivételével -, novembertől azonban már nem fogadja a minőségi grillételek rajongóit.

"Október 31., és VÉGE. Addig még minden hétvégén jövünk (kivéve majd okt. 15-16.), aki szeretne még találkozni Őrház-sütéssel, addig teheti meg. Utána az Őrház bezár, nem szezonálisan, hanem végleg. Ennyi volt, ez sem kevés, közel 10 év, cca 1300 sütés. Köszönjük, a búcsú hétvégéi jönnek. Előrendeléseket felveszünk majd minden hétvégére, ez nagyban segíteni tudja munkánkat, hogy miképpen készüljünk az adott hétvégére, arra kérünk, hogy éljetek majd a lehetőséggel, köszönjük!" - írták a Facebookon.

Azt nem közölték, hogy miért döntöttek a bezárás mellett, de gyanítható, hogy a szektort is súlyosan érintő energiaválság miatt jutottak e szomorú elhatározásra.

Már nincs felállványozva a jelenleg felújítás alatt álló Corvin Áruház, a Facebookon pedig máris napvilágot látott egy fotó, mely megmutatja, hogyan is néz majd ki az épület a jövőben.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Bed&Love
Mi áll a 35 éven aluli férfiak körében egyre népszerűbb gyakorlat hátterében?
Lifestyle
A Skorpió csúcsformában lesz a következő hetekben! Íme, júniusi előrejelzésünk!
Sztárok
Először 2020-ban került kórházba, akkor tüdőrákkal diagnosztizálták. A betegség mostanra sajnos az agyára is átterjedt.