Lifestyle

Titkos listára bukkant a lány a szerelme mobiltelefonján, forogni kezdett vele a világ, miután elolvasta

Mindig óriási dilemmát jelent egy párkapcsolatban, hogy vajon elkezdjünk-e kutakodni a másik fél mobiltelefonján, ha esetleg okot ad rá. Nos, néha bölcsebb, ha még vészhelyzetben sem tesszük meg.

Nem akart hinni a szemének

Ennek ékes bizonysága a most következő történet is, melyet a Mirror közölt. Hősnője egy 28 éves nő, aki három hónapja élt kiegyensúlyozottnak mondható párkapcsolatban 10 évvel idősebb partnerével, amikor hirtelen megrázó titok derült ki a férfiról. A lány mindaddig "nagyszerű srácként" jellemezte barátját, akivel szinte rekordidő alatt megtalálták a közös hangot. Mi romolhatna el egy ilyen pompás alaphelyzetben? Nos, a lány véletlenül szemügyre vett egy furcsa listát, melyet a férfi titokban állított össze. Miután elolvasta, már egész más fénytörésben látta a kapcsolatukat, és a pasas is rengeteget zsugorodott a szemében. Lapozd fel galériánkat a folytatásért! Ez a történet tutira padlóra küld majd téged is!

A nő egy zavarba ejtően részletes listára lelt a barátja telefonján, melyben a számára ideális társ kritériumai szerepeltek.
Kattints a további képekért!

A 26 éves kismama ráadásul teljesen véletlenül jött rá, hogy férje titokban egy összeszűrte a levet egy másik nővel.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Úgy néz ki, hogy Demcsák Zsuzsa is eljutott arra a pontra, hogy nem szeretné kiteregetni a magánéletét, de azért néhány titkot mégis megtudtunk a szerelméről.
Lifestyle
Talán még a párunknak sem szoktuk elmesélni, ha általában valamilyen szexuális tartalmú álmunk van, pedig lehetnek rejtett jelentései. Most megmutatjuk, hogy mit jelenthet például, ha az előző...
Sztárok
A JAG-Becsületbeli ügyek az első számú katonai dráma volt a tévében, ami milliókat vonzott a képernyőket elé. Lassan 20 éve annak, hogy véget ért a sorozat és azóta elképesztően megváltoztak a...