Lifestyle

Vannak pszichopata hajlamaid? Ebből az egy kérdésről deríti ki a szakértő a választ

Vajon neked is vannak pszichopata hajlamaid? Ismét előkerült egy régebbi internetes teszt, amely állítólag megválaszolja neked a kérdést mindössze néhány perc alatt.

Romantizált pszichopaták

Van valami vonzó a pszichopatákban - gondoljunk csak bele milyen népszerűek a tévés antihősök, mint Joe Goldberg, Dexter Morgan vagy Hannibal Lecter. Bár a képernyőn könnyű kiszúrni, ha egy szereplő pszichopata személyiségjegyekkel rendelkezik, de vajon a való életben is ilyen egyszerű rámondani valakire, hogy személyiségtorzulásban szenved? Az alábbi tesztet állítólag pszichológusok alkalmazzák, hogy kiderítsék a páciens rendelkezik-e pszichopata vagy szociopata hajlammal - ennek segítségével most saját magadról is kiderítheted az "igazságot". Lapozd fel a galériát és láss hozzá!

A történet így szól: egy nő találkozik az édesanyja temetésén egy férfivel, akibe szerelmes lesz. Ez olyan "szerelem első látásra" sztori. Nem cserélnek telefonszámot, nem jelölik be egymást a Facebookon, hiszen egy temetésen nem illik ismerkedni. Egy héttel később a nő megölte a nővérét. A kérdés pedig így hangzik: miért ölte meg a nő a nővérét? Válaszod gondold meg alaposan, majd lapozz egyet az eredményért!
Kattints a további képekért!

Te se válsz meg soha éjszakára a kedvenc nyakláncodtól és gyűrűdtől? Érdemes átgondolnod a döntésedet, akár komolyabb következményei is lehetned az egészségedre nézve.

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Véget ért a klubszezon Szoboszlai Dominik számára, mivel sem az Európa-liga, sem az FA-kupa döntőjében nem lép pályára a Liverpool FC. Egy kupát a középpályás azért így is nyert a csapattal.
Lifestyle
A Juno szonda a Jupiter bolygó egyik holdját, az Europát vizsgálta, amikor érdekes felfedezésre bukkant. Emiatt a tudósoknak is leesett az álla!
Sztárok
Hailie Jade Scott neve sokak számára ismerős lehet, különösen mivel édesapja, Eminem már kislánykorában többször beleszőtte nevét dalszövegeibe.