Lifestyle

Te megvennéd? Amerika leghíresebb épületét akarja megvásárolni egy férfi

Eladó lenne New York egyik nevezetessége? A Malkin Holdings közhírré tette, hogy az általa igazgatott Empire State Buildingért két lenyűgöző ajánlatot is kapott, azonban értetlenül áll az eset előtt, mivel az épület nem eladó.

Kétmilliárd az Empire State Buildingért

A kétmilliárdos ajánlatot Rubin Schron tette, aki jelenleg a Woolworth-torony társtulajdonosa. A 2,1 milliárdos ajánlat nem tudni pontosan kitől jött, egyedül annyi került a napvilágra a New York Post által, hogy az illető vélhetően közel-keleti származású, de nem arab.

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!
A pontos értékbecslések szerint maga az épület adósságok nélkül 2, 33 milliárd dollárt, jelzáloggal pedig 2, 53 milliárd dollárt ér. A New York-i önkormányzat azonban csak 777 millió dollárra értékelte a 102 szintes, majd 275 ezer négyzetméteres épületet.

2076-ig a Malkin Holdingsé az épület

Az biztos, hogy a részvényeseknek nagyon át kell gondolniuk az eladást, mivel a bérleti szerződésük csak 2076-ban fog lejárni, továbbá ez a város egyik legnépszerűbb turistalátványossága, ami nem kis bevételt jelent. Ha mégis túladnának rajta, a jövőben az Empire State Building egy ingatlan-beruházási szervezet fő épülete lenne, ráadásul részvényeit nyilvános forgalomba bocsátanák.

1,8 milliárd forint egy telefonért - Nézd meg a világ két legdrágább mobiltelefonját

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Lifestyle
Lifestyle
Ha téged is gyötör az álmatlanság, vesd be az alábbi trükköket.
Lifestyle
A Halak családi gondjai megoldódhatna vagy rosszabbra fordulhatnak. Napi horoszkóp.
Sztárok
Lucy Hale neve hallatán sokaknak azonnal a szépség, a tehetség és a stílus jut eszébe. Az amerikai színésznő és énekesnő, akit a legtöbben a Hazug Csajok Társasága című sorozat Aria Montgomery...