Lifestyle

Már több mint 200 hazai településen korlátozzák a tankolást - itt a teljes lista

Ismét sok településsel bővült azon magyar helységek listája, ahol már limitálják, ki mennyit tankolhat.

Egyre nagyobb nehézségekbe ütközik itthon a tankolás

Újra sok településsel bővült azon magyar helységek listája, ahol már limitálják, ki mennyit tankolhat - hívta fel rá a figyelmet a 24.hu. A híroldalnak a Független Benzinkutak Szövetsége (FBSZ) küldött levelet, melyben részletesen beszámoltak a kedvezőtlen, sokakat érzékenyen érintő fejleményről.

A 24.hu felidézi: azután, hogy a Mol közölte a nyilvánossággal, jövő héttől átmenetileg nem szállít üzemanyagot azon magánkutaknak, amelyekkel a benzinárstop bevezetése előtt szerződött, az FBSZ levelet írta cég vezérigazgatójának, Hernádi Zsoltnak, valamint Orbán Viktor miniszterelnöknek. Azt kérték, haladéktalanul bírálják felül ezt az intézkedést, „hiszen Önök felelősek az ellátásért, az Önök felelőssége a karbantartás időben történő elvégzése is, a stratégiai készletek visszatöltése is, és ebből következően az Önök felelőssége az is, amibe a vidéki lakosságot és vállalkozásokat kényszerítik, ha nem teljesítik, amit vállalta”.

A tankolási korlátozásokban érintett települések listája, melyet az FBSZ tett nyilvánossá, erre a linkre kattintva tekinthető meg.

Fotó: 123rf

A többnyire szabadidős céllal használt 60-as jelzésű fogaskerekűvel nagyon kevesen utaznak a hideg hónapokban. Ez hétköznapokon 10 százalékos, hétvégén legfeljebb 30 százalékos kihasználtságot jelent.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Recept
Tökéletes nassolnivaló magadnak, de megállja a helyét akkor is, ha vendégeket vársz és nincs kedved sokat időzni a konyhapult mellett.
Sztárok
Háfra Mari nemrégiben interjút is adott, melyben elárulta, hogyan ismerkedett meg Jimmyvel, és milyen volt valójában rövid, de annál szenvedélyesebb kapcsolatuk.
Lifestyle
Valahol Amerikában él egy család, aki meglepő módon az ország, ha nem a világ leghíresebb sorozatgyilkosának köszönheti gyermekének életét.