Menekülni fognak a házból a szúnyogok, ha ezt a természetes riasztót veted be ellenük

A szúnyogok ebben az évszakban rendszeres látogatói a háznak, azonban szerencsére tehetünk azért, hogy távol tartsuk őket otthonunktól, és vegyszerekre, valamint szúnyoghálóra sincs ehhez szükségünk.

Házi csodapermet

A szúnyogok a nyári esték rettegett vendégei, így nem meglepő, hogy szinte nincs is olyan ember, aki ne találkozott volna már ezekkel a zümmögő kis vérszívókkal, és ne érzett volna irántuk legalább minimális ellenszenvet. Ezek az apró rovarok ugyanis jönnek, és pillanatok alatt megcsípik az embert, a csípés pedig általában elviselhetetlenül viszket még jó pár napig az incidens után, valamint duzzanattal is jár. Ugyanakkor a szúnyogok nem csupán zavarók és idegesítők lehetnek, de veszélyesek is, hiszen a több mint 3000 faj közül sokan súlyos betegségeket is terjeszthetnek, például maláriát, Zika-vírust vagy épp Dengue-lázat. Éppen ezért nem meglepő, hogy minden ember szeretné a szúnyogokat a házon kívül tartani – nos, ehhez elég egy három összetevős, házi készítésű csodaspray is, amely garantáltan elriasztja majd a vérszívókat, ezen felül olcsó, vegyszermentes és környezetbarát alternatíva is egyben. Galériánkban olvashatod a részleteket!

Ahogyan a Mirror is írja, a szakértők szerint elegendő mindössze három összetevő egyvelege ahhoz, hogy távol tartsuk idén nyáron a szúnyogokat mind a bőrünktől, mind pedig a lakástól.
Kattints a további képekért!

Minden álmod, hogy leadj pár kilót? Nos, bár a bikiniszezon már beköszöntött, de még most sem késő, hogy elérd az álomalakot.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Sztárok
Noha a címlapokon ma már inkább fia, Charlie Sheen szerepel, a filmtörténelem szempontjából mégis Martin Sheen alkotott maradandóbbat, hiszen olyan klasszikus alkotásokban játszott, mint az...
Lifestyle
A rossz hír ugye az, hogy kánikula nem csitulni fog ezután, hanem még hosszú ideig velünk marad. Készülj fel a pokoli időjárásra!
Lifestyle
Olvass tovább, hogy megtudd, milyen ágynemű anyagok biztosítják a nyugodt alvást a legmelegebb éjszakákon is.