7 szokás, ami boldogtalanná tesz - Lehet, hogy némelyikben magadra ismersz majd

Nemcsak a körülmények tehetik tönkre a boldogságodat, hanem az is, ahogy viszonyulsz ezekhez a körülményekhez. Mutatjuk, mi az a 7 szokás, amitől boldogtalan leszel. Lehet, hogy némelyikben magadra ismersz majd?

Túl kemény vagy magadhoz

Nem vagy elég csinos. Nem vagyok elég okos. Bárcsak magasabb lennék! Bárcsak ne lennék ilyen csóró! Annyira szerencsétlen vagyok. Ismerősek ezek a mondatok? Gyakran mondogatod őket? Ne legyél túl kemény magadhoz, csak boldogtalanság lesz érte a jutalmad. Koncentrálj a jó tulajdonságaidra!

Túl kemény vagy másokhoz

Ne csak magadhoz, másokhoz is próbálj kedvesen viszonyulni! Ne lásd meg rögtön a rosszat, a hibát, ne kritizálj azonnal - a boldogtalanságodat mutatja, ha túl kemény vagy a környezetedhez. Törekedj arra, hogy a negatív helyett a pozitív dolgokat vedd észre, mindjárt boldogabban fogod érezni magad!

Függő vagy

Függsz a csokitól, függsz az okostelefonodtól, függsz a munkádtól - egyik sem jó dolog. Ne hagyd, hogy az életedet a függés, a görcsös ragaszkodás határozza meg! Úgy soha nem leszel szabad és boldog ember. Szeresd azt, amit csinálsz, szeresd a csokit, az okostelefont, a munkádat, de legyél képes nélkülük élni, és ha úgy van, változtatni.

Fotó: psychologies.co.u

Oldalak