Lifestyle

Figyelj a jelekre! Innen tudhatod, hogy egy szociopatával állsz szemben

Aggodalomra adhatnak okot a jelek.

Ki is a szociopata?

Az antiszociális személyiségzavar vagy szociopátia a társadalomba való beilleszkedés súlyos zavara. A szociopaták nem ismerik az empátiát, könnyen idegessé válnak, lobbanékony természetűek, akiket nem érdekelnek mások igényei. Megbánás nélkül követnek el ártalmas dolgokat és csak akkor figyelnek oda másokra, ha nekik előnyük származhat belőle. A szociopátia általában egy gyerekkori trauma következménye, kialakulásáért a környezeti tényezők tehetők felelőssé. A betegség pszichológus vagy pszichiáter segítségével kezelhető. Galériánkban összegyűjtöttük, mik azok az általános tünetek, amik arra utalhatnak, hogy szociopatával állsz szemben.

A szociopatát semmi nem érdekli, soha nem akar mély beszélgetésbe bonyolódni és nem törődik mások érzelmeivel.
Kattints a további képekért!

Egy videó tökéletesen szemlélteti a legújabb trükköt, amivel másodpercek alatt elemelik értékeinket a zsebtolvajok.

Leadfotó: 123rf.com, Forrás

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
Valószínűleg te sem szoktad rendszeresen ellenőrizni sminktermékeid lejárati dátumát – nem vagy egyedül. Nem is gondolnánk viszont, milyen fontos lehet egyes termékek esetében.
Sztárok
Sydney van den Bosch-t 2013-ban ismerhettük meg a Miss World Hungary szépségversenyen, azóta pedig sikert sikerre halmoz, többek között modellként, influenszerként és a TV2 Szerencsekerék...
Fashion&Beauty
Rengeteg új nadrágtrend látott napvilágot a napokban. A kengyeles cicanadrágok például fénykorukat élik, de egy másik darab is visszajött a divatba.